horoszkóp

Kate Moss nem akarta végig nézni Doherty halálát

2007.08.09. 09:30
Bár eddig mindenki abban a hitben élt, hogy Kate Moss egy másik nő miatt szakított Pete Doherty-vel, kiderült, hogy ez nem igaz. A szupermodell azért dobta a szuperjunkie-t, mert az meg akart halni.

Kate Moss még július elején dobta ki problémás pasija szűrét. Akkor mindenki azt gondolta, hogy egykoron szintén kábszerfüggő szépség azok miatt a fotók miatt szakított végleg Pete Doherty-vel, melyen a zenész egy dél-afrikai modellel smúzol. A páros barátja szerint azonban egészen más oka van, annak, hogy Kate Moss végre elszánta magát a nagy lépésre. „Mindenki azt hiszi, hogy azok miatt a képek miatt lett vége a kapcsolatuknak, de ez nem igaz. Valójában azért dobta, mert Pete meg akart halni. Kate úgy gondolja, hogy Pete Jim Morrison, Sid Vicious és Jimi Hendrix nyomdokaiba akar lépni, vagyis ugyan olyan fiatalon szeretne meghalni, mint a rocktörténelem leghírhedtebb botrányhősei. Kate agya főként azután durran el, miután megtudta, hogy Doherty még a szüleinek mesélt erről, neki pedig nem. Ez volt az utolsó csepp. Mivel Kate sem egy szent, ezért nagyon sok mindent meg tud bocsátani. Azt viszont nem tudná elviselni, hogy Pete az ő szemeláttára végezzen magával” – nyilatkozta az ismerős a Daily Mail-nek.

Álszerénység?

Bár a botrányos románc miatt Kate Moss és Pete Doherty szinte állandó szereplője volt a bulvárlapoknak, Calvin Klein egykori üdvöskéje nem tartja magát hírességnek. „Nem tekintem magam sztárnak, csak a munkámat végzem. Szerintem azok számítanak a hírességnek, akik a vörös szőnyegen parádéznak. Én semmi ilyet nem csinálok” – nyilatkozta a Women's Wear Daily magazinnak a szupermodell, akinek nemsokára kapható lesz saját parfümje valamint az ezzel illatosított termékcsalád. „Már régóta szerettem volna ebbe belevágni, de valahogy soha nem érzetem úgy, hogy itt az ideje. Most viszont más a helyzet.”

Új kezdet

Ha minden igaz, nemcsak Kate Moss, hanem multitoxikomán ex kedvesének is rendeződik az élete. A Babyshambles frontembere ugyanis megint megúszta a börtönt. A zenészt, aki crack, kokain, heroin, cannabis és ketamin birtoklása, valamint kétrendbeli közlekedési kihágás miatt állt bíróság elé, egyelőre nem dugják dutyiba, de részt kell vennie egy elvonókúrán. Ha négy hét alatt nem sikerül leszokni a cuccról, akkor ezúttal tényleg rács mögé kerül. Davinder Lachlar bíró szíve valószínűleg azért enyhült meg, mert a híres junkie teljesítette azon kérését, hogy lehetőleg még az ítélet kihirdetése előtt próbáljon bejelentkezni egy detox programra. Az énekes ügyvédje a tárgyalás során biztosította a bíróságát arról, hogy védence már egy hete kezelés alatt áll. Doherty bizonyítékképpen még hasába ültetett implantátumot is hajlandó volt megmutatni. Persze Doherty számára nem az egészség a fontos, szeme előtt igazából más cél lebeg. Megpróbálja ugyanis visszaszerezni exnőjét, aki reméli, hogy visszafogadja, ha megszabadul káros szenvedélyeitől.