Bódi Sylvi volt, és Debreczeni Zita legújabb barátja, Kedves Ferenc az ország 27. leggazdagabb embere, aki nagyvonalú férfi hírében áll. Tekintsük át a szappanopera szereplőinek életét kiegészítve a pókerbajnok Majkával és a hazai celebvilágból ismert Meseautó-történetekkel.

Kedves Ferenc izgalmas életútját korábban nem követte a bulvársajtó. A Napi Online információi szerint 13 milliárd forintos vagyonával a Száz leggazdagabb magyar listájának 27. helyén jegyzett üzletember korábban a PET Hungária állateledel-üzletágát irányította, de annak érdekében, hogy egyéb, főleg ingatlanpiaci beruházásaira nagyobb figyelmet tudjon szentelni, ügyvezető igazgatóként irányítja tovább a vállalatot. Idén nyáron, amikor Müller Péter megvált 45 százalékos tulajdonrészétől a Sziget Kulturális Menedzser Iroda Kft.-ben, Kedves Ferenc egyik társasága 15 százalékos részesedést szerzett.

Kedves Ferenc: arccal az egészségügy felé

Az üzletember egyik legsikeresebb autós vállalkozása a több millárdos forgalmat lebonyolító Planet Lízing, ami pedig az ingatlanberuházásait illeti, a figyelmét mostanában Csepelről a belbudai társasházépítések felé fordította. Nemrég Béres Alexandra nevéhez fűződő Súlykontroll Kft-ben vállalt társtulajdonosi szerepkört, és jövőbeni tervei közt szerepel egy egészségközpont megnyitása is, és tervei vannak a hazai divatiparral is.

A 37 éves üzletember mindaddig kerülte a nyilvánosságot, amíg korábbi barátnője, Bódi Sylvi fel nem tűnt a TV2 Sztárok a jégen című produkciójában, ahol a fotósok közt minden héten a pálya széléről drukkolt neki. Kedves nagyvonalú férfi hírében áll, szerelme jeléül Bódi Sylvit egzotikus utakkal, sportautóval, majd jégpályával is megajándékozta, hogy legyen hol korcsolyáznia, ha a műsor véget ér.

Bódi Sylvi 13 éves kora óta a pályán

Bódi Sylvi céltudatosságához nem fér kétség. A debreceni lány 13 éves korában kezdett modellkedni, és mint a Velvetnek korábban fogalmazott, 18 évesen azt hitte, már mindent elért. Akkor modelliskolát nyitott, és elmondása szerint vezérigazgatókkal tárgyalt roadshow-król, így hamar megtapasztalta a hazai üzleti élet sajátosságait.

2002-ben megnyerte az első hazai Év Playmate-je választást, és egyike volt azon modelleknek, akik a címet márkajelzésként használva úgy rendezték be az ezutáni szakmai életüket, hogy piaci értéküket ez határozza meg. Ezt az utat próbálja járni Dundika is. A modell a magánéletéről nem szokott nyilatkozni, egyedül Kedves Ferenccel együtt szerepelt a lapokban, miután köztük lévő szerelemre hivatkozva Bódi Sylvi ígéretet tett, nem pózol többé meztelenül férfimagazinokban. Azt, hogy a modell milyen pénzkereseti tevékenységeket folytat, a nyilvánosság nem követi, mostanában inkább az a téma, hogy megszerette a vitorlázást.

Debreczeni Zita fehérneműről cipőre váltott

Az új barátnő, Debreczeni Zita hasonlóan agilis. A szolnoki lány a Kísértés című produkcióval debütált. Miután véget ért a Sebestyén Balázs által vezetett reality, a Bajkeverők kétes hírű társaságát gazdagította. A két műsor között ismerkedett össze első celeb kedvesével, Harsányi Leventével. A rádiós műsorvezetőnek komoly szándékai voltak a fiatal modellel, akit eljegyezett, de az utóbbi műsor miatt zátonyra futott a viszonyuk. Harsányi úgy tudta, hogy kedvese egy másik bajkeverővel csalta, így útjára engedte a lányt. Fél év szünet után azonban visszafogadta és még egyszer nekifutottak a lehetetlennek. Innentől homály fedi a kapcsolat alakulását, egy biztos, az aszfaltbetyár után Majoros Péter, azaz Majka mellett kereste a boldogságot a modell.

Ez utóbbi sikeresebb vállalkozásnak tűnt, mert Debreczeni Majka mellett nyugodtan tervezgette az esküvőjét, és arról is nyilatkozott: sok gyereket akar Pétertől. Születésnapján mindezt egy fényképezőgéppel hálálta meg neki a pókerbajnok. A kamera másik oldalán is felbukkanó modell egy idő után már nem tudta kezelni az ózdi hőst, ezért szakítottak. A szolnoki modelliskola mellett Debreczeni mindennapjait egy kis üzlet biztosítja, ahol éppen fehérneműről váltott cipőárusítására, mert abban több lehetőséget lát.

Majka, az új pókerkirály

Majoros Péter szó szetint újgazdag, az utóbbi években szépen gyarapította a vagyonát, 14 millió forintot nyert pókeren. Majka, a Való Világban első szériájában mutatkozott be, osztatlan sikert aratva a reality-nézők közt. Miután a népszerűségével csak a második helyre futotta, se lakása, se autója nem lett a showból. Hamar rájött, hogy a hirtelen ismertséggel még viheti valamire, ezért televíziózni kezdett, napi négy órában. Emellett egy rap lemezzel is gazdagította a repertoárját.

Először Maja Gold szolgált a nyilvánosságnak intim részlettekkel Majkáról, majd ebből a korántsem mély viszonyból Kiss Ramóna ágyába menekült az ózdi hős. Mivel hivatalosan sokáig szerette a Barátok közt Zsófiját, furcsán vette ki magát, hogy nem költözött össze a szerelmespár. Egy év együtt járás után azonban szakítottak, majd ismét összejöttek, de ennek is azt lett a vége, hogy mégis jobb külön utakon járni. Ekkor keveredett egy térbe és időbe Debreczeni Zitával, akivel viszonylag hamar össze is költözött. Bevételét az állandó fellépéseken kívül online pókerezéssel egészítette ki, ami jobban hozott a konyhára, mint a bájgúnárkodás. A hagyományokat azonban nem rúgta fel, és új barátnője is modell, Zana Katalin.

Hazai Meseautó-történetek

Kedves Ferenc bravúros párválasztási története csak egyike a sikeres befektetők, szakemberek és tehetséges, fiatal művésznők közt szövődött szerelemeknek. Ennek a témának egyre bővülő hazai irodalma van, főleg azért, mert a magyarok szociális érzékenységből is szívesen élcelődnek. Az első love story-k közt szerepel Erdős Péter és Csepregi Éva legendás szerelme, de Klapka Györgyöt és Mary Zsuzsit is szokás említeni a klasszikusok közt, habár Mary Zsuzsi komoly áldozatokat hozott a kapcsolatáért.

Princz Gábor és Malek Andrea házassága szintén kedvelt beszédtéma volt a maga idejében, ahogyan Geszti Péter és Gregor Bernadett románca a zsúfolt koncertteremben. A Moncsicsi-importőr Básty István és Csisztu Zsuzsa kapcsolata sem állta ki az idők próbáját, ahogyan Schmuck Andornak Ullmann Mónikához fűződő szerelme sem bizonyult tartósnak. Földesi-Szabó László és Bálint Antónia szerelmének azonban csak a törvény szabhat határt. Az elmúlt idők egyik kedvenc története pedig Dr. Seffer István plasztikai sebész és Bodri Krisztina, az éppen Kínában tartózkodó Miss World Hungary-győztes generációs különbségeket leküzdő kapcsolata.