Britney Spears dögös cirkuszigazgatónőt játszik a Circus klipjében

2008.12.04. 23:00
Alig egy nappal az énekesnő Circus című lemezének megjelenése után véletlenül felkerült a netre a címadó dalhoz tartozó klip. Szintén a véletlenek csodás együttállása lehet, hogy az énekesnő volt férje most ad mélyinterjút a People-nek az elmúlt öt évről.

Mindössze egy nappal az énekesnő Circus című lemezének piacra dobása után kiszivárgott a címadó dalhoz készült videóklip - állítja egy sor blog és pletykalap, amelyekhez a felvétel ezek szerint véletlenül épp egyszerre szivároghatott ki. A klip egész meglepő módon cirkusz-témájú, ahogy az már a Good Morning America december 2-i adásában látott fellépésből is sejthető volt. A videón Spears dögös cirkuszigazgatónőként feszít, kicsit oroszlánokat is idomít, és igazán jól néz ki, az egyetlen, amit nem értünk, hogy ha a klip elején jól megmutatják, milyen komplett fülbevaló-nyaklánc kollekciója van, akkor ebből miért csak a fülbevalót teszi fel egy hozzá nem illő nyakékhez? A klip mindenesetre decensebb, mint az előző, Womanizer című számához készült videó, amelyben pucérkodással nyit, majd különféle álcákban igyekszik elcsábítani pasiját.

Nyilván az új lemezzel végrehajtott nagy visszatérésnek köszönhető, hogy a People is egész véletlenül épp most látta jónak megszólaltatni Kevin Federline-t, az énekesnő exférjét és gyermekeinek apját, aki mélyinterjúban mesél nekik az elmúlt öt évről. Kevin Federline többek közt elmondta, hogy volt nejével annak idején a Joseph's nevű klubban találkoztak, és szerelem volt első látásra. Ami a házasságot illeti, legszívesebben az esküvőre emlékszik vissza. "Ez egy nagyon, nagyon boldog és izgalmas pillanat volt. Ekkor tudatosult bennem, hogy összekötjük az életünket, és minden kétség nélkül". És hogy mitől romlott meg a kapcsolatuk? "A házasélet önmagában is elég nehéz, aztán jönnek a gyerekek, és minden megváltozik. Nem mintha elhanyagoltam volna Britney-t, egyszerűen csak a gyermekeimnél nincs számomra semmi fontosabb a világon. Voltak problémáink. Nem adtam neki ultimátumot, de megpróbáltam rendezni a kapcsolatunkat. Ő nem volt hajlandó beszélni velem, és a hátam mögött intézkedett.""

Minden megváltozott a gyerekek miatt

Az egykori háttértáncos tagadja azon vádakat, miszerint csak a pénz miatt szerette volna megszerezni a válóper után a gyermekfelügyeletet. "Elmondtam az ügyvédemnek, hogy akár az utolsó filléremet is rááldozom, hogy a gyermekeimmel minden rendben legyen" - nyilatkozta Kevin Federline, aki nem emlékszik pontosan, hogy mi is történt az énekesnő idegösszeomlásának éjjelén, amikor Spears bezárkózott a fürdőszobába kisebbik fiával, majd kórházba szállították. "Nagyon aggódtam érte, hiszen fontos a számomra. Ő a gyermekeim anyja. Bár nem vagyok szerelmes, ez nem jelenti azt, hogy ne szeretném. Semmire sem vágyok jobban annál, minthogy ő a lehető legjobb egészségi állapotnak örvendjen és azt csinálja, amit szeret" - mondta el a férfi, aki azért nem zárta ki egyértelműen egy jövendőbeli kibékülés lehetőségét. "Soha se mondd azt, hogy soha"- adott diplomatikus választ a lap egyenes kérdésére.

Federline hozzátette, az utóbbi időben minden kezd jóra fordulni köztük. "Jól működik a láthatási rendszer. Megpróbálunk hasonló időbeosztás szerint élni. Nem kell, hogy minden tökéletes legyen, elég, ha az alapok megvannak." És valóban van még min dolgozni. Britney Spears ugyanis nemrég azt nyilatkozta, hogy hiba volt megházasodni, majd azzal vádolta meg volt férjét, hogy káromkodni tanítja gyermekeit". Federline mindenesetre nem csinált bírósági ügyet abból, hogy az egyik láthatás során kisebbik fia allergiás rohamot kapott. Így az ellen sem volt kifogása, hogy Sean Preston és Jayden James is jelen legyen, amikor édesanyjuk 27. születésnapja alkalmából egy New York-i cirkuszban előadta legújabb albumának két első slágerét, amivel egyébként már Európát is beutazta több-kevesebb sikerrel.