horoszkóp

Király Anikó nem bánja, hogy két másik playmate-tel vetkőzött

2008.03.01. 21:10
A 2007-es Playmate-választás második helyezettjének meggyűlt a baja egy tűzpiros Ferrarival, amit erős személyiségehez választottak kelléknek egy fotózáshoz. Azt viszont nem bánta, hogy a Playboy márciusi száma kedvéért a két harmadik helyezettel, Judák Tündével és Mosolygó Orsolyával kellett a kamerák előtt pózolnia egy szál tangában.

A Playboy márciusi számában a négy dobogós versenyző körül hárman is megmutatják bájaikat. Király Anikó, akit csak Metzker Viktória előzött meg, egy tűzpiros Ferrarival pózol a fotókon. Akárcsak Judák Tünde és Mosolygó Orsolya esetében, nála is a magazin döntött arról, hogy milyen környezetben készülnek a képek. „Megkérdeztem tőlük, hogy miért egy ilyen gyönyörű autóval szeretnének lefotózni. Azt mondták, hogy az erős kisugárzásom és személyiségem miatt esett a választásuk erre a járműre.”

Klikk!

Király Anikó elmondta, nem volt könnyű dolga az autóval, hiszen egy fix, stabil tárggyal kellett dolgoznia, ráadásul a fotózás délelőttől este tizenegyig tartott. „Szerencsére a stáb nagyon segítőkész volt, és a kemény munka ellenére nagyon élveztem a fotózást” – tette hozzá. A márciusi számhoz természetesen egy közös címlapfotó is készült a három lányról. „Örültünk neki, nem csináltunk belőle problémát. Persze az lett volna a legjobb, ha egyenként aratjuk le a babérokat, de nem bánjuk, hogy így alakult” – tette hozzá a playmate.

A 2007-es Playmate-választás ezüstérmese - akárcsak a döntő előtt és a felkészülés alatt - még mindig egy benzinkúton dolgozik, de természetesen a többi lányhoz hasonlóan ő is egy fényesebb karrierről álmodozik. Igaz, más irányba szeretne elindulni, mint éneklő, vagy lemezlovas társai. „Nem szeretnék olyasvalamibe belevágni, amihez nem értek. Énekelni nem tudok, a zenéhez pedig nincs érzékem. Egy sorozatban, egy beszélgetős vagy rádiós műsorban viszont szívesen szerepelnék. Szerintem ezeken a területeken helyt tudnék állni, mert közel állnak hozzám” – nyilatkozta a Velvetnek a palymate, aki mellszépségversenyünkön is második lett.

Király Anikó a márciusi számban szintén szereplő Mosolygó Orsolyával ellentétben nem akar felhagyni az aktfotózással. „Nekem nagyon tetszik. Ha valami szép és igényes dologról van szó, akkor mindenképpen elvállalom. Például az olyan kaliberű és stílusú képekre gondolok, mint amilyenek a magazinban jelentek meg rólunk. Csak a pénz miatt nem mondok mindenre igent, van egy bizonyos határ.” A playmate elmondta, sokat változott azóta, amióta jelentkezett a versenyre. „Mindig is önbizalomhiányban szenvedtem, így nagyon jól esett, hogy idáig eljutottam, és a Playboy címlapján szerepelhettem.”