Lindsay Lohant ki akarják rúgni a rehabról

2007.08.23. 12:17
A Star Magazin szerint Lindsay Lohant az a veszély fenyegeti, hogy kirúgják a rehabról, mert nem hajlandó betartani a szabályokat. A partikirálynő két sikertelen elvonó után sem tudja végre összeszedni magát, bár vannak, akik ennek ellenére bíznak benne.

A drog- és alkoholfüggő partikirálynő a Cirque Lodge luxusklinikán tölti napjait, de úgy tűnik, azt hiszi, neki nem kötelező betartani az előírásokat.

Sikítva menekült a drogteszt elől

Miután a rehab center dolgozóiban felmerült a gyanú, hogy az ifjú színésznő nem bírt ellenállni a drog csábításának, úgy döntöttek, jobb lenne tisztázni a dolgot. "Lindsayt behívták az igazgató szobájába, ahol úgy viselkedett, mint egy díva, aki semmilyen szabályt nem vesz figyelembe. A drogtesztnek egyszerűen nem volt hajlandó alávetni magát. Amikor meg akarták kérni erre, elkezdett hisztizni, szitkozódott és volt pár keresetlen szava az igazgatóhoz is, mielőtt kiviharzott a szobából. Később közölték vele, hogy ha nem működik együtt, akkor el kell hagynia a neves intézményt" - nyilatkozta a Nationalledgernek az egyik dolgozó.

Nem jófej

A weboldel arról is beszámolt, hogy egy utahi rádió betelefonálója látta Lohant, amint épp alkoholt vásárolt. A beszámoló szerint egy jól megtermett, idősebb úriember - valószínűleg a testőre - társaságában tért be egy vegyesboltba és egy dobozos sört vett. Amikor körbevették a rajongók, hogy autogramot kérjenek tőle, a gorillája csak ennyit mondott: "Most nem alkalmas".

A 21 éves színésznő idén harmadik alkalommal próbálkozik elvonóval. Januárban a Los Angeles-i Wonderland Centerbe jelentkezett be, később - miután berúgva karambolozott és kábítószer birtoklása miatt is elkapták - kénytelen volt elmenni Malibura, a Promises klinikára. Ennyi hiábavaló próbálkozás után úgy tűnik, hogy a Cirque Lodge sem hoz majd változást, de azért akadnak, akik hisznek még a csodákban. Így van ezzel az ex-heroinista Nikki Sixx, a Mötley Crue basszusgitárosa is. A zenész arra biztatja a lecsúszott hollywoodi sztárokat - köztük Lohant is -, hogy szedjék össze magukat és álljanak lábra, mert ha nem sikerül, akkor a nevük csak egy újabb strigulát jelent majd azoknak a sztároknak a listáján, akik belehaltak az "aranyéletbe".

Nikki Sixxnek a hit segített

A 48 éves Sixx szerint a rehab csak akkor segíthet, ha "tényleg le akarsz szokni és meg akarod változtatni az életstílusodat". Szerinte Lohannek is van esélye - annak ellenére, hogy idén már harmadszor próbálkozik. Ha valakinek lehet hinni elvonó témában, akkor az csakis Sixx lehet, aki egyébként már könyvet is írt "Egy heroinista naplója" címmel. A Starepulse-zal megosztott pár bölcsességet, amit Lohannek is érdemes megszívlelnie: "1985-ben részt vettem egy elvonón, de nem voltam még felkészülve rá. Ha még nem készültél fel rá, akkor nem sikerülhet. Olyankor nem akarsz szembenézni az igazsággal és folytatod az egészet. Van egy nagyon kemény mondás erre: 'Néhány embernek meg kell halnia, hogy a többiek élhessenek.' Sokáig így éltem az életemet, de aztán egyszer csak rájöttem, hogy az élet csodálatos dolog. Mind követünk el hibákat, mindannyiunknak meg kell birkóznunk a saját problémáinkkal - kapcsolatok, pénzügyi problémák, ilyesmi - és ha felül tudsz kerekedni ezeken és megoldani a gondokat, az hihetetlenül jó dolog."