Lindsay Lohan a MySpace-en vallott szerelmet barátnőjének

2008.09.03. 19:20
A színésznő saját és DJ barátnője, Samantha Ronson oldalán üzente meg a világnak: szerelmes. És nem sok lehetőséget hagyott rá, hogy ne találjuk ki, kibe.

Bár Lohan és a nyíltan leszbikus Ronson eddig nem vállalták fel, hogy szerelmespár volnának, de egyre kevésbé titkolják. A színésznő most pedig újabb adalékokkal erősítette meg a már amúgy is ténynek tekinthető pletykákat. Saját MySpace-weboldalán vezetett blogjában hangulati jelölésnek a "megigézve" kifejezést állította be, majd felrakta Ray LaMontagne érzelmes, Trouble című számát egy bizonyos sr-nek címezve, "ILY" (I Love You) kommenttel. A szám szövegében LaMontagne arról énekel, mennyi mindent köszönhet szerelmesének: "Szerelmet és vágyat hozott, azt mondtam, szeretem, ő pedig jó volt hozzám", és hogy "Egy nő megmentett, és nem enged el, már nem fog elengedni".

Az üzengetés oka, hogy Ronson Ausztráliába utazott egy fellépésre, és a pár így néhány napig távol kell legyen egymástól. Lohan azonban már most ajándékot szervez neki a visszatérés örömére, és ebbe olvasóit is bevonja: arra kér mindenkit, segítsenek neki megtalálni egy a gyerekkorukban a sulimenzákon elterjedt édességet. "Samantha és én Dixie-kelyhet keresünk - emlékszik még erre valaki? A suliban adták régen, desszertként. Félig vanília, félig csoki. Ilyet akarok szerezni, mielőtt visszajön, úgyhogy ha bárki tud segíteni, hol lehetne kapni, lécciléccilécci írjon...!!!" - esedezik.

Ronson tegnap saját blogján válaszolt a célzásra, és egy hasonlóan sokatmondó című számmal üzent: ő a Rolling Stones Miss You/Far Away Eyes című számát hallgatja épp.

A DJ-lány Sydney-bol írt bejegyzésében azt is elárulja, hogy a repülőn egy Guns n'Rosesról szóló könyvet olvasott, ami az egykori gitáros, Slash könyvéhez képest semmi újat nem mondott, sőt igazából egy kalap szar: "Csoda, hogy egyáltalán kiadták. Mindenesetre sajnálom az erre elvesztegetett időmet. Legszívesebben visszaforgatnám az időt, hogy megint New Yorkban legyek, és újraélhessem a tegnapot valakivel, aki nagyon hiányzik". És vajon ki kommentált neki mindehhez? Barátnője, Lohan. Azt, hogy "találd ki, ki szerelmes beléd".


A MySpace nem először kap fontos szerepet a pár szerelmi életében. Amikor Lohant 2007 nyarán alkohol- és drogfüggése miatt a malibui Promises klinikán kezelték, már javában együtt volt Ronsonnal, és a rehab alatt a MySpace-et felhasználva tartották a kapcsolatot. A színésznő akkor szerelmes üzeneteket küldözgetett a DJ-lánynak - azt írta, feleségül akar menni hozzá, sőt gyerekeket is akar vele -, profiljában biszexuálisként jellemezte önmagát, és előszeretettel használta a Lindsay Ronson "asszonynevet".