Lindsay Lohan kiálló csípője kóros soványságról tanúskodik

2009.02.25. 17:25
Lindsay Lohanről újabb fotósorozat készült, a színésznőt ezúttal Hedi Slimane tervező és fotós kapta lencsevégre. A férfi mindig is a vékony alkatú nőket preferálta, így érthető, hogy miért pont a botsáskává fogyott Lohant kérte fel, és az sem kérdés, miért a csípőcsontja és a bordái a legszembetűnőbbek a fotókon. Sajnos a melleit fedi a haja a fekete-fehér képeken, így abból nem állapítható meg, mennyit fogyott valójában.

Lohanről nemrég készített néhány izgalmas-sejtetős fényképet Hedi Slimane tervező és fotós. A képeken nemcsak Lindsay Lohan kiálló csípőcsontja, hanem kitüremkedő bordái is jelzik a kóros súlyveszteséget. A 40 éves férfi rendszerint vékonyabb alkatú nőket fotóz, és a képein a legmeghatározóbb elem a rejtelmesség. Ez felfedezhető Lindsay Lohan fekete-fehér fotóin is, ahol a színésznő haja központi szerepet kap a takarásban.

Nézzen kórosan vékony Lindsay Lohant!

Lohanről már korábban is készültek meztelen fotók, akkor Marilyn Monroe-ként örökítette meg Bert Stern. Akkor azonban még volt mit fogni rajta, olyannyira, hogy a színésznő egy egészséges, vonzó nő képét mutatta. A mostani drasztikus fogyása mögött a találgatások szerint Lohan jelenlegi barátnője, Samantha Ronson áll, akivel még 2007-ben jött össze. Tavaly nyáron még az esküvőt tervezték, azonban mostanában folyamatosan arról lehet hallani, hogy kapcsolatuk a végét járja, és a színésznő emiatt fogyott le, de persze a bulimia lehetőségét sem zárhatjuk ki.

Lindsay Lohan életét az sem könnyíti meg, hogy apja, Michael Lohan egyfolytában arra buzdítja lánya ismerőseit és rajongóit, hogy mentsék meg Samantha Ronsontól, mivel szerinte a DJ tönkreteszi lánya életét. "Arra kérek mindenkit, hogy segítsetek Lindsaynek, amennyire csak tudtok - mentsük meg az életét. Segítsetek ennek a gyönyörű, jólelkű és áldott fiatal nőnek. Segítsetek, hiszen mióta SaMANtha belépett az életébe, semmi jó nem történt vele", könyörgött segítségért Lohan apja január végén blogjában.

Újra divat a soványság?

A csontsoványság korszaka egyébként újra trendivé válhat a DailyMail szerint. Nemrég a kórosan lefogyott Mischa Bartonról készültek fotók a Párizsi Divathéten, amin tanúbizonyságot tett zörgő csontjairól és beesett arcáról. 2005-ben többen is támadták Rachel Zoe stílustanácsadót, a legsoványabb celebek ugyanis az ő ügyfelei voltak. A trendivé váló véznasággal azonban több híresség is szembeszállt: a sokat cseszegetett Jessica Simpson és Kate Winslet is inkább úgy vélik, jobb elfogadni a külsőt.

Hedi Slimane

Sliamane dolgozott a Guccival, a Pradával és a Christian Diorral is, majd megalkotta a Dior Homme világát 2000-ben. Két évvel később megkapta az Év legjobb nemzetközi divattervezője címet New Yorkban. 2007-ben azonban Slimane otthagyta a Diort, mondván, nem akarja eladni a nevét, valamint szeretné kamatoztatni a kreativitását. A 40 éves tervező nemcsak ruhákat álmodott meg, több fotósorozatot is készített, melyekből több könyvet is megjelentetett.

Forrás: Wikipédia