A színésznő a nagyívű partitervek helyett végül családi körben, beach-party keretében ünnepelte meg, hogy betöltötte az iváshoz szükséges 21. életévét. Szinte pont akkor, mire leszokik a piáról.

Lindsay Lohan valószínűleg élete legnagyobb teljesítményeként értékelheti, hogy 21. születésnapját – ami az Egyesült Államokban a nagykorúság kezdetének számít – sikerült egy rehabilitációs intézetben ünnepelnie, ahol alkohol- és kábítószerfüggésétől igyekezett megszabadulni. Lohannak persze nem kellett magányosan buliznia: szolid kis eltáv keretében anyjával és barátaival ünnepelhetett.

Vízparti tvisztparti

A hatalmasra tervezett szülinapi örömködés helyett Lohannek be kellett érnie egy hétfő délutáni szűkkörű tengerparti bulival, szülők és barátok körében - írja a People.com. Az eredeti tervei szerint egy vodkagyár által szponzorált buli eredetileg Las Vegasban lett volna, és persze nem csak néhány jó barát tette volna tiszteletét, ezt az eseményt azonban Lohan múlt hónapi elvonóba vonulása után mind ő, mind a vodkagyár lemondta. Utóbbiak nyilván belátták, nem lenne szerencsés egy fiatal kora ellenére köztudottan súlyos alkohol- és drogproblémákkal küzdő színésznővel vodkát reklámoztatni.

Lohan egyébként tőle szokatlan módon szinte szimpatikusan viselkedett a könnyed délutáni zsúron, leginkább fényképeket készített barátairól. Ott volt két húga, Dakota és Ali, valamint Calum Best is, akivel Lohan legutoljára randevúzott, a modellsrác azonban most nagyobb figyelmett fordított a cigarettára és a saját haverjaira, mint a csajára. Mondjuk Lohan sem tett ki magáért túlságosan, az eseményre egy teljesen jellegtelen, sötétkék bikinit húzott türkiz, magassarkú cipővel. Anyja, Dina Lohan a nagyvirágos ruhájában sokkal jobban nézett ki nála.

A színésznő születésnapjára anyjától egy vörös Cartier-táskát kapott, de ő maga is gondoskodott ajándékról: a partinak helyet adó malibui tengerparti nyaraló előtt lesben álló fotósoknak egy rakás sajtos-pepperonis pizzát küldött ki a testőrével "sok szeretettel".

Kijár neki, hogy kijár

A színésznőnek egyébként korántsem kell állandóan a négy fal között kuksolnia azért, mert elvonókúrán van, az eltávozásokból is bőven kijut neki. Ilyenkor leginkább vásárolni szokott, vagy fut egyet a tengerparton, de ne legyünk igazságtalanok, néha benéz az Anonim Alkoholisták összejöveteleire is.

Lohan azután vonult be a rehabilitációs intézetbe, hogy az egyik igazoltatáskor a megengedett alkoholmennyiség kétszeresét, valamint kokaint fogyasztott. Tartózkodását állítólag önként hosszabbította meg, kényszerszabadsága előreláthatólag augusztus 24-ig tart.