A húszéves színésznő jelenleg a Promises Rehab Center vendégszeretetét élvezi ahol alkohol- és drogfüggőségétől próbálják megszabadítani. Fuccs a születésnapi tivornyának.

Lindsay Lohan állítólag úgy döntött, hogy tovább marad az elvonón - írja a Femalefirst. Az eredetileg harminc naposra tervezett tartózkodás kicsit elhúzódik, hogy a fiatal híresség akkor is biztosan megállja a helyét a hollywoodi partiforgatagban, ha már nincs a segítő intézmény falai között, és bérelt leszokótársa sem fogja már a kezét.

A New York Postnak egy magát megnevezni nem kívánó forrás elmondta:"Tovább lesz bennt a klinikán, mint egy hónap. Nem tudjuk mennyivel, mert majd dolgozni is fog, de most igazán komolyan veszi az elvonót és nem fogja elbliccelni."

Tényleg le akar szokni

Lohan elszántságát tanusítja az is, hogy lemondta a születésnapi buliját, amit Las Vegasban, a Pure klubban ünnepelt volna. A bulit egy vodkagyár is szponzorálni akarta, azonban megérezve a bukás szelét, még idejében visszaléptek, ugyanis nem biztos, hogy eredményes vállalkozás vodkát népszerűsíteni egy két elvonó közt libegő, kiskorú alkoholista színésznővel.

"Támogatjuk Lindsay-t és a legjobbakat kívánjuk neki mindenben. A szokatlan helyzetre való tekintettel Lindsay szülinapi buliját lemondták. Nagyon sokat gondolunk rá, és már várjuk, hogy a jövőben együtt dolgozhassunk." nyilatkozta a Pure klub szóvivője, Kate Turner.

A Femalefirst értesülései szerint azonban az éjszakai klub tovább reklámozta a bulit, mintha mi sem történt volna, pedig Lohan szóvivője már hétfőn úgy nyilatkozott, hogy:" a partit hivatalosan már két hete törölték. Nagyon meglepődtünk, hogy a Pure még mindig reklámozza." A Pure elgondolása az volt, hogy attól, mert elmarad a parti, a rajongók még koccinthatnak kedvencük egészségére.

Fuss Lohan, fuss!

Jon Bon Jovi, a rocksztár Paris Hilton börtönbüntetése kapcsán mondta el a véleményét a hollywoodi sztárvilágról, ami mindenkit bedarál. Szerinte Hollywood a hibás olyan sztárok bukásáért, mint Britney Spears , Paris Hilton vagy éppen Lindsay Lohan. Azt mondja: "Az az igazság, hogy én utálom Hollywood-ot. Elég arra gondolni, hogy mit tett ezekkel a fiatal gyerekekkel. Itt van Lindsay Lohan - egy nagyszerű, csinos lány és jó színésznő is, de ki kéne keverednie ebből az egészből és el kéne költöznie valahova máshova. Bárhova. Britney Spear-szel is ugyanez a helyzet. Ha nekem valamiért Los Angeles-be kell mennem, megcsinálom a dolgom és azonnal elmenekülök" - mondta a tapasztalt rock énekes.