Paris Hilton szomorú és kétségbeesett, már csak a rajongói szeretet tartja életben cellája magányában. Iszonyú dolgokon megy most keresztül de nem süpped bele az önsajnálatba - szorgalmasan gyártja a szirupos leveleket.

Hilton június 4-én vonult be a kaliforniai Lynwood börtönbe, ahol a jogosítvány nélküli ittas vezetés miatt kiszabott büntetését tölti. Egyszer már kiengedték és felcsillant benne a remény, hogy nem kell sokáig a neves intézmény vendégszeretetét élveznie, de épp olyan gyorsan, ahogy felcsillant, szerte is foszlott a reménysugár, mert a szigorú bíró visszaparancsolta a dutyiba .

A szőke híresség így napi 23 órán keresztül zárt ajtók mögött szomorkodik a cellájában. A milliomos csemete azonban nem ül ölbe tett kézzel, inkább tollat ragad és ír, mert igyekszik minden rajongói levélre válaszolni. - írja a Femalefirst. Egyik ilyen levele az internetre is felkerült. Azok számára, akik szeretik Paris Hiltont nagyon megrendítő lehet olvasni a kétségbeesett sorokat, úgyhogy ők még most gondolják meg, hogy vállalják-e a megrázkódtatást.

Szívtépő sorok

Íme a levél: "Olvastam a leveledet, és csak meg akartam köszönni a kedves szavaidat, a szeretetet és a támogatást. Az, hogy időt szakítottál arra, hogy írj nekem, olyan sokat jelent számomra, hogy el sem tudom mondani neked. Főként, amikor ilyen nehéz és ijesztő dolgokon megyek keresztül. De erős vagyok és megpróbálom a legjobbat kihozni a helyzetből. A levelek amiket kapok, mosolyt varázsolnak az arcomra, amint itt ülök a cellámban magányosan és szomorúan."

Végül: "Örök szeretettel, Paris Hilton." A milliomos csemete az aláírásán szeretete jeléül "i" betűire a pontok helyett aranyos szívecskéket rajzolt.

Akiknek nem lenne egészen világos, hogy mik azok a szörnyű dolgok , melyeken a luxusbörtön lakója keresztül megy, a Femalefirst hírei adnak magyarázatot. Hiltont többek között az a csapás érte, hogy amikor cellája falára családi fotókat akart felragasztani, a gonosz börtönőrök a szigorú szabályzatra hivatkozva leszedték a falról azokat. Mamája elmondása szerint az is szörnyen megterhelő lehet kislánya számára, hogy még soha nem volt egyedül.

Az aggódó anyuka

Anyukáját még az is nagyon aggasztja mostanában, hogy kislányát nemrégiben felkérte Hugh Hefner, a Playboy tulajdonosa, hogy szerepeljen a neves lapban miután kiszabadult a sittről. A mama viszont ebbe semmiképpen nem akar beleegyezni, ami Hefner szerint visszatartó erő lehet Paris Hilton számáral.

Hefner így nyilatkozott az Access Hollywoodnak: "Hát, az ajánlat áll. Őszintén szólva azt hiszem, hogy az egyetlen probléma a mama. Ő nem szeretné ha a lánya szerepelne az újságban." Más probléma tényleg nem lehet, mert állítólag Hiltonnak - mint azt barátai korábban hangoztatták - csak jót tesz a börtön és szebb lesz mint valaha. Hamarosan minden kiderül.