Madonna gyereket akar a baseballos hódítótól

2008.10.20. 19:31
Az éppen válófélben lévő énekesnő állítólag gyermeket szeretne jó fizikumú szeretőjétől, akit vélhetően a világkörüli turné után vállal majd fel. Alex Rodriguez, aki hónapokon át egy titkos szerelmi fészekben találkozott Madonnával, állítólag átment a celeb minden részletre kiterjedő tesztjén. Ezzel párhuzamosan az is kiderült, hogy a sztár szigorú edzésterve miatt Guy Ritchie-nek 18 hónapon keresztül mellőznie kellett a szexet. Nem baj, Madonna szerint a rendező úgyis csak a pénzére hajtott.

Bár Madonna és Guy Ritchie állítólag szerette volna, ha válóperük csendben, minden különösebb balhé nélkül zajlik le, szerda óta óráról-órára újabb, néha kissé hajmeresztő és nem feltétlenül valós fejlemény kerül nyilvánosságra a különböző lapokban. Több cikk látott napvilágot azzal kapcsolatban, hogy pontosan mennyi pénz üti majd Guy Ritchie markát, hogy milyen ultimátumot adott Madonna a barátainak, milyen kétértelmű módon szólogatott be leendő ex férjének, aki alig várja, hogy újra csajozhasson. A legújabb hírek szerint Madonna már a következő gyermeket tervezi állítólagos szeretőjével, Alex Rodriguezzel, akivel először nyáron hozták hírbe.

Szerelmi fészek

Egy barát szerint Madonnának azért pont a baseball játékosra esett a választása, mert kitűnő fizikumú férfi, és ebből kifolyólag tökéletes apa lenne következő gyermeke számára - írja a Daily Mail. A lap szerint a férfi már ki is nézett egy 40 millió fontot érő lakást Madonna New York-i otthonának közelében. „Tudja, hogy milyen nehéz időszak ez Madonna számára. Úgy gondolja, így anélkül tudja támogatni őt, hogy túlságosan is tolakodó lenne” – nyilatkozta egy ismerős. Egy dél-afrikai honlap szerint Alex Rodriguez már több hónappal ezelőtt kibérelt egy szerelmi fészekként szolgáló lakást, ahol 2007 júliusa óta rendszeresen találkozgat az énekesnővel. A Fox News munkatársa, Roger Friedman szerint ez a lakás nem azonos azzal, amiben Rodriguez nejével lakott. Hozzátette, Madonna meglehetősen sűrűn tűnt fel a házban.

Tesztelte szeretőjét

Madonna komoly tesztnek vetette alá Rodriguezt, hogy kiderítse, a baseball játékos valóban megfelel-e igényeinek - állítja egy másik ismerős. „Számon tartja, hogy Alex valóban akkor hívja őt, amikor megígérte, hogy telefonálni fog. Guy mindig túl későn vagy egyáltalán nem kereste őt. Arra is kíváncsi volt, hogy mennyire ismeri a Kabbalát. Alex elég jól teljesített. Hosszasan elbeszélgetett vele a pénzről, és örömmel konstatálta, hogy hasonlóan vélekednek erről a kérdésről, vagyis attól hogy valaki sok pénzt keres, nem feltétlenül kell szétosztani a testvérei között. Arra is kíváncsi volt, hogy mennyire figyelmes. Megkérdezte például, hogy milyen ruhát és ékszert viselt első három találkozójukon. Végül arról faggatta, hogy mit gondol azzal kapcsolatban, hogy olyan valakivel van együtt, aki sokkal híresebb, mint ő” – nyilatkozta egy bennfentes.

Rodriguez mindenre hajlandó

Guy Ritchie állítólag rezignáltan vette tudomásul, hogy felesége egyre kevésbé titkolja új kapcsolatát. Bennfentesek szerint az énekesnő decemberben, turnéja befejeztével vállalja majd fel nyíltan a viszonyt. Állítólag számos Kabbala-vezető is áldását adta a kapcsolatra, mivel a férfi egyre behatóbban foglalkozik a zsidó miszticizmussal. Többek közt megígérte, hogy számos olyan, a sporttal foglalkozó könyvet ír majd, amivel népszerűsíteni lehet ezt a filozófiát, hajlandó elkísérni őt Malawiba, ahol az énekesnő valószínűleg egy újabb gyermeket fogad örökbe. Egyes források szerint Madonna egy, a Kabbala jegyében eltöltött hétvége keretében mutatja majd be új párját három gyermekének.

Marad Angliában?

Bár eddig az a hír járta, hogy Madonna végleg New Yorkba költözik, a Daily Mail szerint az is előfordulhat, hogy mégis Angliában marad, mivel nem szeretné kiszakítani gyermekeit megszokott környezetükből. „Annak ellenére, hogy nagyon sok rossz emlék fűződik Londonhoz, úgy véli, ez a legjobb hely a gyerekek számára. Jól érzik magukat az iskolában, és nem szeretné összezavarni őket. Úgy tervezte, hogy külföldön kezd majd új életet, de nehezen tud elszabadulni innen, ragaszkodik ehhez a városhoz. Bár nagyon sok időt tölt majd Nagy-Britanniától távol – mint ahogy most is teszi – nem igaz, hogy elhagyja az országot, közel akar lenni a gyermekeihez…és ezt csak itt teheti meg„ – nyilatkozta egy bennfentes. „Nagyon sok mindent szeretek Angliával kapcsolatban, a férjem nem tartozik ezek közé” – mondta az énekesnő egyik barátjának.

Klikk!

Túl kevés szex?

Egyes források szerint a két híresség házassága azért ment tönkre, mert Madonna túl sokat edzett, és ezt megsínylette a pár szexuális élete. A hírek szerint az énekesnő és a rendező 18 hónapja nem feküdt le egymással –írja a DailyMail. „Guy könyörgött neki, hogy töltsenek együtt több időt, de Madonna ennek ellenére tartotta magát a napi négy óra edzéshez. Nagyon sok időt töltöttek egymástól távol, így alig volt alkalmuk intim együttlétre. Ráadásul a veszekedések után mindig külön hálószobában aludtak, így nem volt alkalmuk kibékülni” – mesélte a lapnak a pár egyik közeli barátja. Guy Ritchie az ismerőseinek állítólag arról panaszkodott, hogy amikor mégis sikerült némi időt szakítaniuk egy kis szexre akkor mindig rá kellett jönnie, hogy a sok edzés miatt eltűntek neje nőies vonalai.

Csak egy pénzhajhász

Annak ellenére, hogy Guy Ritchie nem tart igényt egyetlen penny-re sem Madonna közel 300 millió fontos vagyonából, az énekesnő szerint párja a pénzére hajt. „Az utóbbi harminc évben halálra dolgoztam magam, és ez a pénzhajhász most el akarja venni ezt tőlem. A Kabbala szerint nem szabad elvenni azt, amiért nem te dolgoztál meg. Nos, Guy most ennek az ellenkezőjét csinálja. Egyre többet követel. Hihetetlen” – fakadt ki Madonna a barátainak. Ritchie ismerősei szerint erről szó sincs, hiszen ha akarná, sokkal többet is kérhetne. „Egyelőre még nem egyeztek meg. Guy biztos meg akarja tartani az wiltshire-i birtokot, és a londoni ingatlanok valamint a Punchbowl pub pénzbeli értékét” – nyilatkozta egy barát. A vitába természetesen beszállt a rendező édesapja is, aki nem vette túl jó néven, hogy menye érzelmileg elmaradottnak nevezte fiát, ráadásul a 2006-ban történt lovas baleset kapcsán kétségbe vonta, hogy Ritchie valóban szereti őt. Természetesen megszólalt David Banda, Madonna adoptált kisfiának biológiai apja is, aki úgy érzi, annak ellenére, hogy ő továbbra is egy szegény földműves, a kicsi mégis jobb helyen lenne nála.