horoszkóp

Paris Hiltonból tanár lehet

2007.07.02. 11:11
A szőkét megviselte a börtön, így meg sem állt a napsütötte Hawaii-ig, ahol a vízben pancsolva energiát merít az új élethez. A bulizás már a múlté, Hilton vállalkozik, filmben szerepel, aztán másoknak is megtanítja, hogyan kell vállalkozni; már ha elfogadja a számára nemrég felkínált tanári állást.

A huszonhat éves örökösnő a CNN-en, Larry Kingnek adott interjújában elmondta , hogy a jövőben nem csak a bulinak fog élni: "Nagyon sok filmben fogok szerepelni a nyáron". A munka előtt azonban pihenni kell, ezért gyorsan el is repült Hawaii-ra. A repülőtéren fekete parókát és madárijesztő szalmakalapot viselt, valamint egy fél arcát betakaró napszemüveget, hogy a paparazzókat megtévessze, a ravasz fotósok megtévesztéséhez azonban kevésnek bizonyult ez az álruha - tudjuk meg a thisislondon-tól.

Statisztikai körkép

A börtönben Hilton azt csinálta, amit a legjobban szeret: vásárolgatott. Mivel a Los Angeles-i luxusbörtön a kisboltjában piperecuccokat is lehetett vásárolni, nem volt akkora bajban az elkényeztetett milliárdoslány. A börtön történetében egyedülálló módon heti 27 000 forintnak megfelelő összeget költött rágcsálnivalóra és kozmetikai készítményekre.

Mivel a kaja szerinte ehetetlen moslék volt, rendelt egy pár adag ételt, hogy kiegészítse a szegényes kosztot. Huszonhárom nap alatt 30 csirkés zöldséglevest, öt adag galuskás csirkehúslevest, hét muffint, tíz zacskó chipset, különféle csokis rágcsálnivalókat és mogyorót, valamint teát és kávét hozatott magának. A TMZ szerint a börtön boltjában vett még magának egy kis krémet, vazelint, egy barna szermöldökceruzát és egy körömreszelőt is.

Paris Hiltontól meg kell bolondulni

Hilton állítólag nagyon rendes és illedelmes volt a börtönben, viszont jócskán akadtak, akiket az őrületbe kergetett. Így járt az NBC egyik tévébemondónője, Mika Brzezinski is, aki egy reggeli hírműsorban nem volt hajlandó beolvasni egy Paris Hiltonnal kapcsolatos hírt. Élő adásban először fel akarta gyújtani a papírlapot, amire az agysejteket pusztító hírt nyomtatták, de az akciót kollegáinak sikerült megakadályozniuk. Az iratmegsemmisítő gépet viszont így sem tudta kikerülni a Hiltonról szóló csemege. A dokumentumfilmjeiről hazánkban is ismert Michael Moore csatlakozott a demonstrációhoz, szerinte a média rossz utakra tévedt az USA-ban, amiért ilyen kiemelten foglalkozik a Paris Hilton-sztorival.

Hilton, mint tanár néni

Láthatóan nem osztja ezt a véleményt Bill Zanker, egy oktatási intézmény igazgatója, aki annyira nagyra tartja Paris Hiltont, hogy tanári állást ajánl neki. Hiltont már máskor is állították a fiatalság elé példaképként: akkor széttárt lábbal, szobor formájában hívta fel a figyelmet az ittas vezetés veszélyeire, mint az abszolút negatív példa.

Ezúttal azonban valóban katedrát kapna: kezdő vállalkozóknak tanítaná, hogyan is kell üzletelni. A pletykák szerint az oktatási intézmény egymillió dollárt ajánlott fel a szőkeségnek, ha az ő intézetüket tiszteli meg termékeny jelenlétével. Az örököslánynak már van pár saját vállalkozása, többek között a japán Samantha Thavasa márkának tervez ruhákat és saját parfümöt is kiadott már. Az igazgató, Zanker, a New York Post-nak elmondta: "Még csak ma reggel küldtük el neki az ajánlatot, és szerintem jó esély van arra, hogy elfogadja. Briliáns vállalkozó. Úgy gondolom, hogy át tudja adni azt a tudást, amivel rendelkezik, hogy segítsen a kezdő vállalkozóknak. Biztos, hogy a diákjaink imádnák őt" - írja a Femalefirst. Igazából érdekes kísérlet lehet ez arra, hogy képes-e bárki komolyan venni egy börtönviselt partikirálylányt, akinek a szexvideói bejárták a világot. Meglátjuk.