A Petőfi Csarnok rejtette a hírességet, aki aztán kettő körül egy röpke pillanatra elő is bújt. Igaz, kapucniban, arcát elfordítva közelítette meg a taxiját, ami aztán embereket sem kímélve elhajtott. Este Steiner Kristóffal megtörtént a csoda, Paris Hiltonnal töltött együtt néhány percet, még parfümöt is fújtak. Sőt, Steiner megnyugtatta Hiltont, hogy a Prágában szerzett sebével is szexi. Az intézményt jó sok biztonsági őr biztosítja. Napközben újságírók kisebb hada vette körül az épületet.

Szinte biztos, hogy Paris Hilton ült abban a taxiban, ami délután kettő óra körül nagy sebességgel, fotósokat sem kímélve elrepesztett a PeCsából. A Prágában elesett örökösnő kis kék kapucnis pulóverben, arcát elfordítva közelítette meg a taxit. A nőalak távozásakor Benji Madden kezét fogta, és igyekezett minél észrevétlenebb maradni.

Nézzen Paris Hiltont Budapesten!

Hilton a Bostonnál

Egyik olvasónk is beszámolt arról, hogy szerinte Paris Hilton létező személy, ráadásul hétfőn Budapesten tartózkodott. „A Boston bárnál láttam kisebb kísérettel Paris Hiltont. Arcát sokszor eltakarta egy kendővel. Az Erzsébet téren az étterem előtt hatalmas autó állt, gondolom a testőrével és sofőrrel. Sajnos nem tudtam megállni az autómmal, mire egy kört mentem már bementek vagy odébbálltak” - adta jelentését a rendkívüli celebspottingról matyas.levente.

Megtörtént a nagy találkozás:
Steiner Kristófot magához hívta Paris Hilton

Steiner Kristóf egyedüli magyarként találkozhatott Paris Hiltonnal: az öltözőben szóba került Paris Hilton parfümje, az új DVD-je, sőt Paris Hilton magyarországi nagykövete email-címet is cserélt az egész nap hajkurászott celebbel. "Húsz percet töltöttem Paris Hilton öltözőjében, iszonyú édes volt. A színpad mögött beszéltem a tour-menedzserrel, aki átadta a dedikált példányt, de azt mondta, nem találkozhatok vele. Aztán már elindultam, amikor a nevemen megszólított és bemehettem hozzá" - mesélte Steiner Kristóf, hogyan jutott be oda, ahová mások egész nap hiába vágyakoztak.

Az örökösnő először szabadkozni kezdett a sebes álla miatt, de Steiner Kristóf egyből megnyugtatta, hogy még így is nagyon szexi. "Megmutattam neki a Paris parfümömet, amit használok, azt mondta, ezt már nem is lehet kapni Amerikában, így egyből befújta magát és Benjit is, aki aztán lefotózott minket" - tartott élménybeszámolót Steiner Kristóf.

A 20 perc alatt szóba került még: Paris Hilton és Nicole Richie új Simple Life DVD-je, amelyről az örökösnő egy dalt el is énekelt Steinerrel, valamint az is kiderült, Hilton nem olyan nagydarab, mint néha a képeken látszik, hanem "nagyon filigrán, törékeny". Sőt, a lába sem akkora, mint amekkorának a könyvben leírta: Hilton azt mondta magyar rajongójának, mindezt csak azért találta ki, hogy ne utálják a tökéletes élete miatt - mesélte Steiner Kristóf, aki ezzel a teljesítménnyel már lehet, hogy mégsem indul a hét lúzere címért.

Lejjebb pedig minden olyan érdekes információt megtudhat, amit Paris Hilton budapesti tartózkodásáról még érdemes tudni azon kívül, hogy valószínűleg tényleg létező emberről van szó.

22:00

Az egyik bulvárlap fotósának sikerült lefotózia Paris Hiltont, tudtuk meg Steiner Kristóftól, aki a PeCsa előtt, egy kerítés tetején várakozott kedvenc örökösnőjére. Ezek szerint több mint valószínű, hogy Paris Hilton mégsem veszett el Prága és Budapest között, hanem megérkezett Budapestre és részt is vett a Good Charlotte koncertjén. "Sikerült lefotózni. Itt állunk a kerítés tetején a PeCsa előtt. 2 tök jó kép. Persze mindenki azért van itt, mert ez a dolga, egyedül én teszem ezt saját jószántamból, ami szavazás nélkül is a hét lúzerévé tesz engem. És büszke vagyok rá, hahaha" - örvendezett Steiner Kristóf.

20:15

Az Aktív után a Fókusz stábja is beszámolt a szőke örökösnő látogatásáról, bár ők jóval finomabban fogalmaztak, mint a másik csatorna. A RTL Klub munkatársai állítólag Prága óta követik a zenekart, és információik szerint a csehországi koncert után Paris Hilton is felült a banda buszára, igaz, nekik már csak a bezáródó buszajtót sikerült lefilmezniük. Budapesten sem jártak nagyobb sikerrel, bár ott voltak, amikor a jármű megérkezett, sajnos először csak a két sofőr szállt ki, mivel a többiek állítólag még aludtak. Arról nekik sem volt pontos információjuk, hogy az ominózus taxiban kik hajtottak el a helyszínről. Tudomásuk szerint senkinek nem sikerült felvételt készíteni Paris Hiltonról, aki vélhetően a prágai baleset miatt rejtőzködik, már ha valóban létezik.

20:00

További képek a nagy napról

Az Aktív riporterének sikerült megszólaltatnia Benji Maddent, aki elmondta, híres barátnője velük lófrált a városban, de azt nem tudja, hogy tiszteletét teszi-e az állítólag parókát vadászó celeb a koncerten. A TV2 munkatársainak az egyik biztonsági őr állítólag megerősítette, hogy a taxiban, ami kora délután hajtott el az újságírók és fotósok szeme láttára, Madden mellett ott ült Paris Hilton is, és a pár a szállodájuk felé tartott. Helyszíni tudósítónk szerint, aki olyan közel állt az autóhoz, mint a csatorna operatőre, merész dolog azt állítani, hogy a híresség is ott volt párja mellett a hátsó ülésen. A zenekar stábjának egyik tagja az Aktívnak egyébként csak annyit árult el, hogy a buszban két lány utazott együtt a bandával, egyikük pedig az a barnahajú hölgy volt, akit nekünk is sikerült lefotóznunk. Egy másik angolul beszélő úriember pedig arra hívta fel a kerítésen lógó fotósok figyelmét, hogy nem lesz koncert, ha tovább fényképeznek.

19:36

Bár a VIVA stábjának sikerült interjút készítenie a zenekarral, a küldetés nem járt teljes sikerrel, mivel Steiner Kristóf lekéste kedvenc celebjét. A szervezők szerint ugyanis Paris Hilton is ott volt a Petőfi Csarnokban, de időközben elment parókát vásárolni. Steiner Kristófnak mindenestre sikerült Hilton aktuális barátjának, Benji Maddennek átnyújtania az örökösnő önéletrajzi könyvének magyar nyelvű kiadását, melyet ő fordított. A turnémenedzser a VIVA műsorvezetőjének végezetül megígérte, hogy az aláírásra szánt példányt mindenképpen visszakapja a koncert után.

18:41

Újabb részletek helyszíni tudósítónktól, de ismét Steiner Kristófról: "Paris Hilton magyarországi nagykövetének, Steiner Kristófnak az érkezése végre megzavarta egy kicsit azt az állóvizet, ami a Pecsa előtt kialakult. A rajongók megrohamozták Ateinert, aki Viva tévés kollégájával, Kisóval érkezett. Tréfás kérdésünkre, hogy milyen volt az ebéd Hiltonnal, csalódottan azt válaszolta, nem találkozott vele. Kiso azt mondta, egyelőre csak o látta a hírességet.

Steiner rajongói ezután beálltak néhány közös fotóra kedvenc celebükkel, a képek elkészítéséhez Kisó segítségét kérték, kitaszítva őt a hírességeknek járó rajongásból"

Kisónak megadatott, hogy Viva Kristófot fotózza

18:13

Paris Hiltonra vadászva találtuk ezt a remek videót, amiből kiderül, miért szereti annyira Steiner Kristóf Özgét, és milyen sors vár Benji Maddenre. De hogy jobb-e mint a Good Charlotte, azt nem sikerült eldönteni. Jó szórakozást, amíg előkerül Paris Hilton, aki lehet, hogy ott se volt, és el se jött.

17:55

Steiner Kristóf, az élő reinkarnáció

Steiner Kristóf, Paris Hilton budapesti nagykövete a Viva tévé színeiben viharzott be a Petőfi csarnokba, de ő sem találja Paris Hiltont, aki Prágában jól beverte az állát, ezért jó eséllyel nem szívesen mutatkozik.

17:33

Uri Geller tévéstábok és kamerák kereszttüzében érkezett meg a Hilton szállóba. Csak Paris Hilton nincs sehol, ha egyáltalán létezik.

17:13

A Good Charlotte-nak mindenestre jól jött Paris Hilton prágai pofára esése. Enélkül csak egy lenne a koncertjük a sok közül.

16:49

Nem mindenki Paris Hilton miatt gyülekezik

16:35

Se nem Hilton, se nem Madden, személyesen Hooligans Tibi érkezik

Hooligans Tibi biztosan megérkezett a Petőfi csarnokba. Nem villantott.

16:13

A Petőfi csarnoknál gyönyörű az idő, a várban is süt a nap - jelentették kiküldött csapataink. Paris Hilton napallergiás?

Good Charlotte-rajongók I.

16:08

Rajongók egy csoportja megrohamozott egy, a Petőfi csarnokhoz érkező kisbuszt, majd amikor látták, hogy egy egyszerű magyar zenekar egyszerű zenészei érkeztek, csalódottan visszakullogtak őrhelyeikre.

15:55

Most éppen az a hír járja, hogy Hilton a Hiltonban szállt meg, de ez sem biztos.

15:33

Steiner Kristóf tudomása szerint Paris Hilton a Petőfi csarnokban járt, de taxival már távozott is onnan, amit a TV2 operatőreinek sikerült megörökíteni. Hilton legnagyobb magyar rajongója elmondta, akár egy "last minute-partit" is össze tudna dobni Hiltonnak, már a hely is megvan és a Hilton arcával reklámozott habzóbor magyarországi forgalmazóját is megkereste. Felhívtuk a habzóbor magyarországi forgalmazóját, ahol kérdésünkre azt mondták, semmilyen bulival nem készültek Hilton fogadására. Steiner Kristóf addig is a Váci utca felé veszi az irányt, hátha Özgével Hilton nyomára bukkan.

15:28

Nem cáfolták, igaz nem is erősítették meg, hogy Paris Hilton nevéhez méltatlanul a Boscolo New York Palace Budapest-ben szállt meg. Igaz a névrokon szállodához nagyjából semmi köze sincs.

15:07

Valahol a Petőfi Csarnok közelében fogyasztotta el ebédjét a Good Charlotte és Paris Hilton. Eredetileg a helyszínen ettek volna, de zavarták őket a fotósok. Informátorunk szerint az ebédet, ami nem a pórnép étlapjáról származott, utánuk vitték a konspiratív helyszínre.

14:41

Ha egy tetováltat lát egy szőkével, azonnal jelentse. Sőt, fotózza is le, és mindenkinek jó lesz.

14:33

Egy durva Jaguar parkol a PeCsa parkolójában, ami akár Paris Hilton szállítására is méltó lehet - jelentette kihelyezett Paris Hilton-tudósítónk.

14:17

Benji Madden, vagy a hasonmása beszáll a taxiba

Feltehetően Benji Madden volt az, aki taxijával kis híján fotósokat gázolva távozott a Petőfi Csarnokból. Benji Madden Paris Hilton aktuális pasija, a Good Charlotte gitárosa, és nem azonos Rúzsa Magdi Benjijével. A képekig nézzenek közepesen híres, ám elég gyengus popzenét:

13:57

Csikorgó kerekekkel, a tömeget veszélyeztetve száguldott el egy taxi, benne egy darab férfival, aki paravánok takarásában szállt be az autóba. A férfi nem villantott puncit, merthogy nadrágban volt, valamint mert ő egyértelműen nem Paris Hilton.

13:51

Megerősített készültség van továbbra is a Petőfi Csarnoknál, ahol a Good Charlotte esti koncertjét a szokásos létszámú őr duplája biztosítja. A zenekar fél tízkor megérkezett, Paris Hilton hollétéről azonban változatlanul nincs információ. Néhány perce egy német diplomáciai rendszámos Lexus érkezett, ami rejtheti akár Hiltont is, aki elsősorban arról híres, hogy híres. És gazdag - jelentette a Velvet helyszíni tudósítója.

13:42

Amíg megérkezik Paris Hilton, nézzék meg, mit alakított David Letterman showjában tavaly szeptember 28-án, néhány hónappal börtönből való szabadulása után.

13:36

Fél kettőkor már jelentős tömeg várja a Prágában pofára esett Paris Hiltont a Petőfi Csarnoknál, ahol barátjának zenekara, a Good Charlotte fog fellépni este. Egyes információk szerint a színésznőnek is nevezett híresség gépe dél körül már leszállt Ferihegyen, ahonnan a PeCsához érkezik majd. A tömeg túlnyomó részét újságírók alkotják, de néhány autogrammvadász is feltűnt közöttük - jelentette a Velvet helyszíni tudósítója.But who the fuck is Paris?

Paris Hilton celebritási meghatározásával mi magunk is mindig gondban vagyunk, hisz míg másra mondhatjuk, hogy színésznő, énekesnő, modell vagy pornósztár, ő semmit nem csinál azon kívül, hogy örökösnő és hülyeségeket beszél. De akkor mitől híres?

Egyrészt arról, hogy milliárdos vállalatbirodalmat fog örökölni.

Másrészt, mert mint egy milliárdos vállalatbirodalom örökösének, a neve már ismert volt anélkül is, hogy bármit is kellett volna ezért tennie.

Harmadrészt, mert amikor még ezen felül is bekerült a hírekbe, azt rögtön a házipornó-videóinak a netre szivárgásával tette. A „sex sells” örökérvényű igazsága jegyében pedig ezzel még az is megtanulta a Hilton nevet, aki esetleg egész addigi életét Marriott-szállodákban élte le.

Negyedrészt pedig, mert felmenői közt tudhatja Gábor Zsazsát, aki állítólag megajándékozta a világot az „arról híres, hogy híres” meghatározással.

Újabban pedig még azért is, mert egy közepesen ismert rockzenekar közepesen se ismert tagjával jár, aki pedig nem csak arról híres, hogy egy közepesen ismert rockzenekar tagja, hanem arról is, hogy a bátyjának, a közepesen ismert rockzenekar másik tagjának épp most született gyereke Nicole Richie-től. Aki Hilton legjobb barátnője. És mint ilyen, kábé csak erről híres.