Csütörtökön ügyfélpartit adott a Danubius Rádió a Nyugati téri McDonald’s-ban, ahol kiderült: a kézfogás ritka vendég, mert itt mindenki puszival köszön a másiknak. Az este tanulság arra, hogy azért járnak ilyen bulikba a celebek, mert itt találkozhatnak egymással. Az este politikusa Deutsch Tamás volt, Jáksó szexuális megjegyzésekkel bombázott, miközben kiderült, Tóth Gabi valójában Tóth Gáborként szereti Judyt. A végét már mi sem tudtuk épp ésszel követni.

„Itt mindenki pusziszkodik. Beálltam én is a sorba, ilyen ez a popszakma. Pedig a műsorvezetők nem szoktak, és mégis, ma este több férfit lecsókoltam" – foglalta össze az este tanulságát Sebestyén Balázs, aki arra vetemedett, hogy a közeljövőben hajnalban keltse a jónépet Vadon Jánossal a Danubius hullámhosszán.

Egy jó csütörtöki napra szervezte a rádió a szokásos évi ügyfélpartiját, aminek a helyszíne kivételesen a Nyugati téri McDonald's volt, amiről hamar kiderült, hogy alkalmatlan a társasági események megrendezésére. Több okból is ezt gondoljuk: ugyebár nem lehet bent dohányozni, így a megjelent „ne cigivel fotózzatok le" celebek kiköltöztek a kerthelységbe, ahol bár lehetett beszélgetni, de nem volt az a tipikus komfortmeleg-érzete az embernek. Bent sütőüzemi hőmérséklet uralkodott és olajszag, ráadásul lépdelni sem lehetett könnyedén, főleg a pálinka- és koktélpultok állandó vendégei miatt. Bartucz László, a rádió vezérigazgatója, a biztonság kedvéért kifejtette, azért itt találkozunk idén, mert a Mekihez mindenkinek kötődik emléke, és egyébként is egy laza hely.

 
Nézzen bulizó celebeket!

A Bank diszkó és az archurcolás

„Nálam kell regisztrálni, itt a mikrofonom" – ezzel a mondattal vitte volna táncba megérkező csapatunkat a bejáratnál Jáksó László, de mi visszautasítottuk laza invitálását az orális szexre. A testi örömszerzés helyett inkább azzal a látvánnyal kényeztettük magunkat, hogy megfigyeltük, R. Kárpáti Péter hogyan adja tudtára Dukai Reginának, hogy örül a találkozásnak. Berényi András finoman megfogta a modell karját, és két puszival jutalmazta a viszontlátást. A színész később elmondta a Velvetnek, hogy már vagy négy éve ismeri Dukait, akivel akkor kedvelték meg egymást, mikor a modell egy popsztár-szépségversenyre jelentkezett. „Kedves és aranyos, közvetlen és nem hurcolja az arcát" – mondta, de később ki akarta a javítani a nem hordja fenn az orrát közkedvelt és népszerű szófordulatra, de megkértük, ne tegye, mert ez mégiscsak szép, és egyedi.

 

R. Kárpáti, aki igazi gardedame-ként viselkedett, hiszen lányát és annak barátnőjét is elhozta – hadd kóstoljanak bele a celebvilágba –, sajnos magányosan töltötte az estét, mert csajokat a szomszédos Bank diszkó jobban vonzotta. Vermes Orsolya, a Bravo szerkesztője is hasonló küldetést vállalt magára, mint R. Kárpáti, csak neki Fekete Balázs jutott, az Anti Fitness Club dobosa. Bár az emokirályfi barátnője is jelen volt, de csak 21 óra 32 körül kezdtek egymással foglalkozni. Tóth Gabi előtte elmondta a Velvetnek, amit egy hete Gallusz Niki is, de szó szerint. „Azért jó az ilyen helyekre járni, mert tudok találkozni az ismerőseimmel, barátaimmal." Mondtuk neki, hogy ezt nemrég hallottuk mástól is, bár akkor nem jutott eszünkbe kitől, de azt válaszolta, nem tud ezzel mit kezdeni, ő is így gondolja.

Mikor a fotósok paradicsomává válik az éjszaka

Csodás partiképek!

A laza – de jó ezt a szót ennyiszer leírni – partin a következő sokkot akkor kaptuk, mikor láttuk, hogy Geszti Péter és Péterné elhagyja a bázist 21 óra 15-kor. A korai távozás okát csupán azzal a magyarázattal tudtuk feldolgozni, hogy valószínűleg egy ilyen esemény csak leszívja az ember energiáját – a rengeteg pusziszkodásról nem is beszélve –, ezért sem írják fel receptre kismamáknak. Tóth Gabi eközben egy kellemeset pózolt az arcra gyűjtő Judyval, amit ezekkel a szavakkal díszített: „Én vagyok az új fiúja, Tóth Gábor." Ezután felgyorsultak az események: Szabó Patrícia balján megérkezett Dobrádyval, miközben elhúzta az ez évi nótáját a Danubius zenekar - a Best of -, amire Gáspár Laci mozgásba lendül – de szerették a fotósok -, ahogy Balássy Betti és ura is. 21 óra 35-kor a Hooligans Királylánya pedig annyira felpörgette a díszes társaságot, hogy a Coronita lányokat is beszippantotta a boogie.

Szani Roland már az elején beközölte, hogy azért jó a buli, mert ingyen van a pia, arra mégse számítottunk, hogy Deutsch Tamás is tiszteletét teszi. Még ruhatározás közben odamentünk és megkérdeztük, hogy lehetséges az, hogy ő áll velünk szemben, nem pedig Schmuck Andor, az éjszaka császára, mire visszakérdezett: miért, ő is itt van? Mondtuk, hogy nem - aggodalomra semmi ok -, mire hálából kifejtette, hogy már többször megjelent Danubius partin, és szereti. Mindezeket a sorokat miközben feljegyeztük, Jáksó egyre kisebb pocakjára tettük a füzetet, mert nemcsak könnyen lehetett jegyzetelni rajta, de alkalmas volt arra is, hogy ezzel az áldozatkész tettel helyrehozza a már említett durva szexuális ormótlanságot.

Konklúzió nincs, minek az. Abban viszont biztosak vagyunk, hogy jövőre inkább beépülünk, és akkor talán Damu Rolandot is megszólaltathatjuk, aki Palácsik Tímeával nagy egyetértésben érkezett. Most viszont csak arra volt lehetőségünk, hogy egy jó fotót készítsünk az ifjú párról, hiszen tudjuk, hogy nem szeret bennünket.