horoszkóp

Robbie Williams szerint droggal izgalmas a világ

2006.08.22. 12:54
Az énekes kicsit nyűglődik, amiért nincs olyan drog, ami megfelelne az elvárásainak. Szegény Robbie.

Robbie Williams úgy tartja, az élet a drogoktól lesz érdekes. Az énekes ugyan saját állítása szerint már hat éve kerüli az alkoholt meg a drogokat, néha mégis nehéz türtőztetnie magát, írja a FemaleFirst internetes magazin. „Amúgy is függővé válok bármitől – nyilatkozta a brit The Sun című napilapnak. – Elég néhány órát pingpongozzak, máris a megszállottja leszek. Őrlődök a profi atléta, és a drogos csávó szerepe között. Utálom a drogot, aztán szeretem a drogot.”

Junkie Robbie nem tud választani

„Még nem találtak ki olyan drogot, ami nem tesz depresszióssá, mint az extasy vagy paranoiássá, mint a koksz – mondja lazán. - Annak ellenére, hogy paranioássá tesz, hogy összetöri a szívedet, lelked, és az összes kapcsolatodat, ki…szott érdekessé teszi az életet.”. Az énekes egy régebbi interjújában egyenesen azt állította, ha nincs a Take That, biztos dealer vagy bűnöző lett volna belőle.

Robbie, az őszinte

A sztár befejezésképp még hozzátette, soha nem fog megnősülni, mert képtelen lenne a monogámiára. Utoljára ugyan januárban hallottunk róla, hogy összejött volna valakivel - akkor egy bemondónővel -, és azt is csak azért, hogy ne mondják már rá mindig, hogy meleg. Ezt egyébként néha épp ő maga dobja be a köztudatba, amikor már rég írtak róla, meg így aztán lehet megint cáfolni.