horoszkóp

Eva Longoria nem beszélhet a szexuális életéről

2008.03.10. 16:00
A színésznő féltékeny volt szőke nővéreire, de szívesen vadászott édesapjával, hogy meglegyen a napi betevő. Bár imádja a vibrátorokat, főnökei megtiltották, hogy kikotyogja hálószobatitkait. A celeb eddig kétszer volt férjnél, az első házassága két évig tartott. A kosárlabdasztár Tony Parker oldalán egyelőre boldog, bár egy hazudós nőszemély majdnem tönkretette kapcsolatukat, amikor azt állította, hogy a férfi az esküvő után többször is félrelépett vele. Longoria szabadidejében ruhákat tervez, és hátrányos helyzetű gyerekeken segít. Ezek közül az egyik állítás nem igaz. Tesztelje le, hogy mennyire tájékozott!

Előző igaz/hamis cikkünkben az első állítás sántít. Egy tanulmány szerint, ami Mark Changizi és munkatársai nevéhez fűződik, azért fejlettebb a főemlősök színlátása, mint a többi emlősé, hogy észrevegyék a bőr alatt futó erek vérellátottságát, illetve, hogy mennyire magas a vérben az oxigénszint, vagyis egyszerűbb szavakkal: a társaik érzelmi reakciót, mint például az elpirulás. Most ismét egy celebbel kapcsolatos tudásukat szeretnénk tesztelni. Eheti áldozatunk a Született feleségek című sorozat egyik szereplője, Eva Longoria. Válassza ki, hogy melyik bekezdésben rejtettünk el hamis információkat.

1. Család

Eva Longoria szerény körülmények között nevelkedett egy Corpus Christi városának közelében lévő kis farmon. Szülei mexikói származásúak és négy nővére van. A családban kedvelik az e betűvel kezdődő neveket, a celeb édesanyjának ugyanis Elle, édesapjának Enrique, testvéreinek pedig Elizabeth, Emily, illetve Esmeralda a keresztneve. A Született feleségek sztárja sokáig azt hitte, hogy örökbe fogadták, ugyanis nővérei szőke hajúak, és bőrük világosabb árnyalatú.

Édesapja gyakran vadászott, a színésznő hatéves korától pedig gyakran el is kísérte őt. „Nem kegyetlenségből vadásztunk. Így szereztük be a vacsorához valót” – védekezett a színésznő. Az egyik legnagyobb állatvédő szervezet, a PETA természetesen másképp látja a dolgot, és azóta sem szállt le a celebről. Nemrég például ismét összeállították a szerintük legrosszabbul öltözött hírességek listáját, amin Longoria is szerepel. A szervezet tagjai szerint a színésznő szőrméiben konkrétan úgy néz ki, mint egy utcalány.

2. Szex…

Eva Longoria 2004-ben bevallotta, imádja nyuszis vibrátorát, ugyanis ennek a kis segédeszköznek köszönheti legélvezetesebb szexuális élményeit. A színésznő rajongói a pikáns vallomás után tucat számra halmozták el kedvencüket különböző vibrátorokkal. Longoria a felesleges darabokat barátnőinek ajándékozta, az ABC csatorna vezetői pedig figyelmeztették, hogy soha ne ejtse ki a száján a vibrátor szót, ha éppen a sajtó egyik képviselőjének nyilatkozik.

3. és szerelem

Tony Parker és Eva Longoria

Bár a színésznő csak harminchárom éves, Tony Parker, a San Antonio Spurs játékosa nem az első férj az életében. 2002. január 20-án ugyanis összeházasodott a General Hospital című sorozat egyik sztárjával, Tyler Christopherrel. A nász nem tartott sokáig, 2004. január 19-én elváltak. A szakítás után a celebet többek közt hírbe hozták az *NSYNC nevű fiúbanda egyik tagjával, JC Chavezzel. Közel két évvel a válás után pedig eljegyezte jelenlegi férje, Tony Parker, akivel 2007 júliusában házasodtak össze. Decemberben egy magát Alexandra Paressant francia topmodellnek kiadó lány azt állította, hogy Parker megcsalta nejét, de kiderült, hogy a nő egy notórius hazudozó.

4. Karrier…

Mielőtt színésznő lett volna, Longoria az egyik texasi egyetemen kineziológiát tanult. Álmai közt szerepelt, hogy Dallas Cowboys amerikai futballcsapat tagjainak sportterapeutája lesz. Mielőtt lediplomázott volna, 1998-ban megnyerte a Miss Corpus Christi szépségversenyt. Miután pedig befejezte iskolai tanulmányait, jelentkezett egy tehetségkutató versenyre, ami kapcsán Los Angelesbe utazott. Itt figyelt fel rá egy színészekkel foglalkozó ügynök.

5. és minden más

Eva Longoria sok más hírességhez hasonlóan egy saját ruhakollekciót dobott piacra, ami a Beso nevet viseli. Ez spanyolul annyit tesz, hogy csók. Az első butikot csütörtökön nyitották meg Los Angelesben a Hollywood Boulevardon. A színésznőnek Todd English divattervező segített létrehozni a kollekciót. A színésznőnek saját alapítványa is van. Az Eva’s Heroes (Eva hősei) fejlődési rendellenességekben szenvedő gyerekeken segít.