horoszkóp

Tyra Banks csak parókában szexel

2007.11.27. 11:19
A kiöregedett szupermodell minden parókás sorstársának sorvezetőt adott a mindennapokhoz. Bevallotta, hogy ő bizony inkább nem pasizik, mert ha a póthaj szex közben leesne, azt valószínűleg túl sem élné.

Az egykori modellnek igen jó a sajtója manapság, bár a mostani vallomása nem éri el a puncibemutatás izgalmait, a vazelin is kimaradt a szórásból, és a kövér seggét sem kell megcsókolni, de a saját tévéshow-val büszkélkedő hölgy ismét nyújtott nekünk egy cikkre való információt.

Ez bizony paróka

Tyra Banks szexuális életét ugyanis tönkreteszi a parókája, állítja a Femalefirst. A szupermodell állítólag nem bízik a póthajában, és inkább ejti a pasikat, nehogy a legmeghittebb pillanatban essen le a koponyájáról az a fránya paróka. Egy ismerőse szerint "Tyra egyébként duzzad az önbizalomtól, de a hajával kapcsolatban bizonytalan. Egy pasinak sem ad esélyt, hogy a póthaja nélkül láthassák. Úgy hiszi, a férfiak a tévében és a magazinokban látott képmására izgulnak. Attól tart, ha szembesülnének a valósággal, vissza se hívnák soha többé!"

A 33 esztendős sztár nem állt meg félúton az önmarcangolásban, megosztotta a jónéppel sajátos alkoholfogyasztási szokásait is: nem szereti a bort, de mégis mindig azt rendel, mert az szexi. "Bort rendelek az étel mellé, ez mindig is így volt. Csak két kortyocskát hörpintek belőle, de az üveg marad, mert ettől szexisnek érzem magam. Nem iszom többet, mert utálom az ízét." Miss Banks mázlistának érzi magát emiatt, úgy véli, ő legalább nem a rehabon fog kikötni. "Nagyon szerencsés vagyok, nem fenyegetnek az efféle függőségek. Utálom az alkoholt, a drogokat meg még inkább."