Amy Winehouse kórházban heveri ki házassága végét

2008.11.26. 09:05
Az énekesnő állítólag maga is beismerte, hogy férje elhagyta őt a német modellért, és tulajdonképp amúgy is csak a szex miatt voltak együtt. Ez is egy lehetőség - a hétvégi, kórházig fajuló veszekedés alapján végül is akár igaz is lehet.

Még mindig teljes a bizonytalanság akörül, válik-e Amy Winehouse vagy sem, de a News Of The World sztorija ismét ezt a történetszálat folytatja. Szerintük ugyanis maga Winehouse is elismerte: vége a házasságának, férje elhagyta őt Sophie Schandorff német modell miatt. „Kész. Nekünk nincs tovább. Amúgy se tartott volna ki, csak a szex miatt voltunk együtt. Őrülten odavoltam érte, ahogy még senkiért. De hát ennyi nem elég, ugye” – idézi a lap az énekesnő állítólagos nyilatkozatát egy információdús barátra hivatkozva.

A barátok mindent tudnak

Winehouse a fentieket természetesen ugyanis egy ismerősének mondta, aki a lapnak továbbadva mindezt egyúttal mélylélektani elemzéssel is feldobta a részletezést: „Nagy vízválasztó ez most Amynek. Hetek óta a szélsőségeket éli meg, de végül kénytelen volt elfogadni a valóságot. Még mindig szereti Blake-et, de látja, hogy nincs jövőjük”. A barátok szerint Winehouse megejtően őszintén beszélt nekik 17 hónapig tartó házasságáról, és hogy szexuális életükben az is előfordult, hogy lányokkal feküdt le, vagy hogy hármasban csinálták.

Csak szex

Az informatív ismerősök persze mindezt boldogan továbbadták, így például azt is, a pár egyfolytában kísérletezett, mindent kipróbálva a szexben. „Főleg Blake volt az ötletgazda, de Amynek se kellett sok bátorítás. És egyfolytában csinálták, mint az állatok. Ahogy a drogozásban, úgy ebben sem ismerték a határt. Ha Blake hármasban akarta, Amy azonnal megszervezte. Ha kitalálta, hogy Amy csinálja lányokkal, az se volt gond, Amy azonnal belement. Nem volt gond, hogy osztozkodniuk kell a másikon, ez direkt felizgatta őket. Úgy gondolták, ez az ő közös felfedezőútjuk a szex terén. És olyan igazán piszkos dolgokat is kipróbáltak, amik már tényleg nem bírják a nyomdafestéket. Amy szerint a szex kapcsolatuk alapját jelentette, így amikor Blake bement a börtönbe, nem maradt, ami összetartsa őket”.

Nehezen megy a lelkizés

Az informatív ismerősök szerint Winehouse próbálja feldolgozni azt is, hogy el kell engednie a férjét, de nehezen megy neki: „Amy szerint Blake most már Sophie-t akarja. Tisztában van vele, hogy azok ketten most is kapcsolatban állnak, és igazából úgy gondolja, még össze is illenek. De ettől függetlenül annyira dühös, hogy a lánynak még csak a nevét se lehet említeni előtte”.

Az énekesnő azóta nem talákozott férjével, hogy Fielder Civilt átszállították a börtönből az elvonóra, pedig nem egy alkalma lett volna rá. Az előzetes hírekkel ellentétben azonban végül úgy döntött, hajlandó kifizetni a férfi elvonókúráját: „Még mindig odafigyel rá és szeretne segíteni neki a rehabbal, de arra már ő se nagyon lát esélyt, hogy újra összejöjjenek. Rosszat tettek egymásnak, a szélsőségekbe hajszolták egymást minden téren. Ráadásul most már látja, hogy Blake anyagilag végig kihasználta őt”.

Winehouse a hét végén ismét kórházba is került, miután szombaton egy óriási telefonos veszekedés után megint súlyos tudatmódosításba kezdett. A Sun által idézett fültanúk szerint szombaton óriási üvöltözésbe forduló telefonbeszélgetést folytatott a rehabon ülő férjével, ami után nagyon feldúlt volt és teljesen elveszítette a kontrollt. Ezt követően annyira kiütötte magát, hogy vasárnap kórházba is kellett szállítani. Sajtósa csak röviden kommentálta a hírt, de az ő verziója természetesen az, hogy az énekesnő "szervezete rosszul reagált az orvosai által felírt gyógyszerekre".