Anna Craft csodálatos dolognak tartja a plasztikai beavatkozásokat, ezért annak idején önként és dalolva vállalta, hogy plasztikai sebész férje, dr. Phillip Craft az egész testét átalakítsa. A most 49 éves nőt a szakember csaknem két évtizeden át műtötte „tökéletesre”. Craft legalábbis, aki a neje kinézetével akarta bevonzani a klienseket, állítja: párját csak egy hajszál választja el a teljes tökéletességtől.

Anna nem titkolja: eredetileg nem vonzották a szépészeti beavatkozások. Meg volt elégedve a kinézetével, 2003-ban azonban, miután világra hozta első kisfiát, már nem volt annyira magabiztos.

„Miután életet adtam az első gyermekemnek, úgy éreztem, az alakom már sosem lesz a régi. A baba mellett Phillipnek is besegítettem a munkahelyén, és csodálkozva pillantgattam azokra a 60 éves nőkre, akik hozzá jártak: kirobbanó formában voltak. Ekkor gondoltam: miért ne feküdjek kés alá én is? Jobban szerettem volna érezni magam a bőrömben, ráadásul tudtam: Philip imádná, ha átalakíthatná a testem!” – mondta korábban a Daily Mail című brit napilapnak a nő, aki végül csak 2005-ben, második gyermeke születése után, vagyis 32 éves korában hagyta a férjének, hogy megoperálja. 

Craft először a kebleit műtötte meg. 

„A várandósságai során Anna keblei sokat vesztettek rugalmasságukból, de én megadtam neki a nagyszerű, új kebleket” – magyarázta a Miamiban praktizáló plasztikai sebész, akinek neje olyannyira elégedett volt az eredménnyel, hogy alig várta újabb operációkat. – „Zsírleszívást végeztem Anna derekán, a fenekét pedig kerekebbé varázsoltam.

Most, amikor bikinit visel, mindenki megbámulja a domborulatait.”

A nő ezt követően arc- és ráncfeltöltésen is átesett.

„Úgy érzem a botox, és a többi injekciós kezelés elengedhetetlen azoknak a 25 év feletti nőknek, akik meg szeretnék őrizni szépségüket” – vallotta meg Anna, aki nagyon büszke arra, hogy éppen a férje műtötte.

„Sosem mondanék nemet egy újabb műtétre. Ez éppen olyan, mint a fogszabályozás vagy az, amikor fodrászhoz megy az ember. Jobban érezzük magunkat tőle. Egyszer élünk. (...) Szerintem a plasztikáztatás egy csodálatos dolog, imádom, amikor Phillip átvarázsol valamit rajtam.

A sportautóit, a bútorainkat is szereti felújítani, de leginkább engem”

– magyarázta a most 49 éves nő, akit férje arra is ösztönöz, hogy egészségesen étkezzen.

„Attól még, hogy valaki plasztikai műtéten esett át, még nem ehet meg bármit, amit szeretne. Edzeni kell, sok fehérjét fogyasztani, de a szénhidrátot hanyagolni. Mi a paleo diétát követjük: rengeteg halat, marhahúst és zöldséget eszünk. Ennek köszönhetjük, hogy kirobbanó formának örvendünk” – mesélte a plasztikai sebész. – „Annának gyönyörű alakja van. Csodálatosan néz ki! Amikor a pácienseim bejönnek hozzám, mindig elmondom: a feleségem az én igazi modellem. Nagyon jó párost alkotunk. Úgy vélem,

most, a munkámnak köszönhetően, sokkal szebb, mint amikor megismertem őt, 22 évesen.”

(Borítókép: plasztikai műtétre készülő nő. Illusztráció: Getty Images)