Úgy néz ki, kiderült, hogy ki tér majd haza győztesen Németországból, de azért nem biztos, hogy egyből rohanni kell a fogadóirodákba.

Még az Eb-csoportkörében egy jósnő, Lénár Évi megjósolta, hogy tovább jut-e a magyar válogatott, valamint, hogy mi lesz a Magyarország-Svájc mérkőzés végeredménye. Az nem jött be, de lehet, hogy egy macskának jobban megy.

Bár a mi válogatottunknak hamar véget ért a verseny, azért hazánkban továbbra is rengetegen követik árgus szemekkel a kieséses szakaszt és találgatnak, hogy vajon Anglia vagy Spanyolország lesz-e a befutó a vasárnapi döntőben. Sokan azonban nem bírják kivárni a meccset, és különféle módszerekkel próbálják előre megjósolni a kimenetelt. Most egy igen különös jóslás került fel az internetre.

A Bors számol be arról, hogy a DailyStar újságírója felkérte a jövőlátó macskáját, hogy jósolja meg a vasárnapi döntő kimenetelét. A bársonytalpú jóslatai már korábban is valóra váltak, éppen ezért tömegek voltak kíváncsiak arra, hogy mit fog tenni a szép cica.

A gazdája tehát vett két cicatálat, és az egyikre azt írta: „ENG”, a másikra pedig, hogy „SPA”. Ezután mindkét tálat megtöltötte a kedvenc csemegéjével. A macska néhány percig csak szimatolgatta a tálakat, majd elsétált. Persze nem örökre. Néhány perc múlva visszatért és az „ENG” feliratú tálkából kezdett falatozni.

A macska gazdája ebből azt a következtetést vonta le, hogy Anglia történelmi diadalt arathat.

(Bors)

(Borítókép: Macska. Fotó: GettyImages)