horoszkóp

Ki a hét lúzere? Csisztu? Németh Kristóf?

2007.11.11. 16:26
Csisztu Zsuzsát megviselték a sajtómegjelenései, végül a teje is elapadt. Németh Kristóf nemcsak gyereke születéséről értesítette a sajtót, de édesapja betegségéről is. Karsai Zita majdnem megtalálta az igazit, Rubint Réka ribancruhákat tervezett, Jacko pedig végleg kifehéredett.

Az őszi depresszió első jele lehet a személyes drámák szaporodása a bulvársajtóban. Csisztu Zsuzsa fájlalja, hogy volt kolléganője pénzkövetelése miatt sorozatban jelennek meg róla a cikkek a napokban, igaz, ő maga is nyilatkozik. Legutóbb az Esti Frizbi forgatásán, amikor is bejelentette, a hajcihő miatt elapadt az anyateje. Riválisa, Kaszala Claudia licitje azonban ennél erősebb, ő a Blikkben panaszolta el, hogy két magzatát veszítette el az év eleje óta, amikor is a lelkileg megterhelő és megalázó vita kezdődött Csisztu Zsuzsával.

Ribancruhát tervezett

Németh Kristóf örömmel vethette volna bele magát apai hivatásának gyakorlásába, de fia, Lőrinc születése napján 88 éves édesapja rosszul lett és kórházba kellett szállítani. A jóízlés gátolt volna bennünket abban, hogy ezzel a hírrel a színészt is a heti listánkon jelentessük meg, ha történetesen nem éppen ő értesítette volna a bulvársajtót a sajnálatos esetről. Szerencsére édesapja már jobban van.

Rubint Réka update-eli a hazai divatipart. Nem mondhatnánk, hogy a hazai, hétköznapi konfekciók forradalmian ízlésesek lennének, Schobertné sem rúgta fel ezt a jól bevált hagyományt, de amiért végül is itt megjegyezzük a nevét, az az, hogy bemutatója szörnyen unalmas, beszéde kínos volt helyszínen tartózkodó riporterünk számára.

Karsai fiúja lelépett, Jacko sápadt

Amióta vége a Megatáncnak, kisebb-nagyobb szünetekkel mindig arról olvashatunk, hogy Karsai Zita magányos / úgy véli, félnek tőle a férfiak / nem találja az igazit / egykedvűen konstatálja, hogy nem találja az igazit / unja, hogy egyedül alszik az ágyában. Legutóbb azonban kicsit színesítette a történetet a Favorit kedvéért, ahol elárulta, már majdnem megvolt az igazi, de aztán lelépett.

Szép, magyar történeteink ne feledtessék el, hogy a világ nagy és színes. Michael Jackson már kevésbé, a hírek éppen arról szólnak, hogy a hagyományosan fekete Ebony címlapján falfehér arccal pózol, és a róla közölt cikkből kiderül az is, az énekes bőre tovább már nemigen halványulhat.

Amy Winehouse azóta sem józan

Amy Winehouse is izgalmas hetet zárt, elsőként tetemes veszteséget okozott a lemezcégének azzal, hogy nem ment el a klipjének forgatására, mert olyan szinten volt másnapos. Néhány nap múlva férjét Blake Fielder-Civilt letartóztatták egy korábbi, súlyos verekedési ügye miatt. Az angol jog szerint a fiatal férj akár életfogytiglant is kaphat.