horoszkóp
Untitled-2

Több országból is kitiltanák a randigurut

2014.11.20. 11:31

Annyira nem meglepő módon nemcsak Magyarországon léteznek pickup artistok, rövidebb nevükön PUA-k. A csajozóművész produkciója már a nevében is benne van: valakik gyűjtenek vallási áhítatra képes lúzereket, akiket megtanítanak nőzni, magát a csajozást pedig egy egzakt tudományként mutatják be. Mi már forgattunk is róla videót, ugyanis Siófokon minden évben megrendezik a PUA tábor (érdemes megnézni a saját anyagaikat, fergeteges), de a nemzetközi színtér kicsit felháborítóbbnak tartja a műfajt. A stílus egyik királyának számító Julien Blanc-t például egyszerűen kitiltották Ausztráliából, most pedig nők tüntetnek a világkörüli turnéja ellen Japánban, az Egyesült Királyságban és Kanadában is – írja a Vocativ.

A randitippek amúgy is hülyeségek

Ahogy ezt már meg is írtuk. És nem mi mondjuk, hanem a szakemberek. Akik arra adnak tippet, hogy milyen tippeket ne fogadjunk el.

Blanc arra tanítja a jelentkezőket, hogy hogyan lehet csupán érzelmi, logikai és elmetrükkökkel rákényszeríteni nőket arra, hogy le akarjanak feküdni valakivel. Blanc egy videót is kirakott magáról, ahogy épp Japánban akciózik a lehető legotrombább módon, az előadásában pedig külön kiemelte, hogy egy fehér férfi gyakorlatilag azt csinálhat a nővel Tokióban, amit csak szeretne. „Ő az esszenciája a nőgyűlöletnek, a rasszizmusnak és a zaklatásoknak, és arra tanít technikát, hogy ezt elfogadjuk” – hangzik el a kitiltásért küzdő kiáltványban. Jelenleg 39 000 aláírásnál jár a petíció.

A magyar vonal ennyire nem tűnik súlyosnak, bár olyan nagyon közelről még nem láttuk, hogy szokott nőzni Mex Deluxe, de őszintén reméljük, ő nem Julien Blanc útján jár.