Egészen elképesztő fordulatot vett a brit képviselő, Simon Danczuk dekoltázs- és szelfimániás felesége körül dagadt botrány: a férjénél 16 évvel idősebb Karen Danczukot eddig azzal vádolták, hogy mellekkel bőven ellátott képei nem méltók politikusfeleséghez, és tulajdonképpen a nemi erőszakot segíti elő, ha Danczuk így reklámozza nőiességét a világ felé, most kiderült, hogy a nőt hatévesen megerőszakolta egy családi barát – írja a Mirror.

„Éveken keresztül erőszakolt és molesztált egy pedofil” – mondta a nő, aki hosszú évek terápiája után jutott el odáig, hogy tud beszélni erről. Danczuk ezek szerint nem véletlenül akad ki azon különösen, amikor azon kattogott mindenki, hogy rossz példát mutat a fiatal lányoknak. „Fogalmuk sincs a múltamról, és arról sem, min mennek át ezek a lányok. Ne engem hibáztassanak gyerekmolesztálásokért, pláne nem azzal az okkal, hogy sokszor viselek mélyen kivágott felsőket” – fakadt ki korábban.

Danczukot 11 éves koráig molesztátla egy meg nem nevezett férfi middletoni otthonában. „Féltem tőle, ezért egyszerűbb volt azt csinálni, amit mond. Nem volt választásaom és nem volt kinek elmondanom” – mondta, hozáztáve, hogy nagyhatalmú férje konkrétan el akarta törni az erőszakoló lábait, amikor először hallott az esetről, de később is támogatta a terápiákban, amiknek köszönhetően végre újra el tudta fogadni a saját testét.