A Guardiannek tárulkozott ki a szexuális életéről a ma 60 feletti, házas nő, Marie Calvert. A szexről nyitottan gondolkodó nő azt is fontosan tartotta elmondani a világnak, hogy volt olyan éjszaka, amikor 14 férfival is lefeküdt. Ha ma vonzónak tartja őt egy férfi, nem utasítja vissza.

A nő, aki egy éjjel 14 férfival is lefeküdt

„Az éjszaka, amikor 14 férfival feküdtem le, egy swinger party volt Manchersterben. Emlékszem, hogy szinte kontrollálhatatlan bujaság vezérelt. A következő napon sajgott mindenem, a jó értelemben, mint amit edzés után érzel" – mondta a lapnak a 63 éves Marie Calvert. Azt is elmondta részletesen, hogy 19 évesen ment férjhez, 15 éves kora óta együtt vannak a férjével, van két gyerekük, unokáik. A szexuális szabadságot együtt fedezték fel, véleménye szerint nem természetes, ha az embernek 60 éven át egy szexpartnere van.

„Néhány nő jógázni szeret, néhányan tollasoznak. Én a testiséget szeretem." 

 

A 63 éves nőnek nemcsak a hobbija a szex, 1997-ben nyitott egy szvingerklubot Sheffieldben, elegük lett a munkájukból, és tenni akartak valamit a szenvedélyükért. Azt a tapasztalatát is elmondta, hogy nem minden szeretője volt figyelmes, 40-es éveiben lefeküdt egy 18 évessel, és nem volt túl elégedett. Nem ő az egyetlen, aki nyíltan vállalta, mennyire szereti a szexet.

A nő, aki több mint ezer férfival volt, és akiről kiderült, hogy férfi

Crystal Warren azzal került a címlapokra, hogy 17 éves korára már 40 férfin is túl volt, több mint ezer férfit fogyasztott el 42 éves korára. Annyira szexfüggő, hogy egy átlagos napon hét férfival fekszik le, és sokszor egyszerre többel is csinálja. A bulvárhír akkor lett tökéletesen bulvár, amikor később kiderült, hogy a nő valójában férfi, pontosabban annak született, és csak 2002-ben operáltatta át magát nővé. 

A lány, aki 100 000 férfival akart lefeküdni

A 21 éves lengyel lány azzal lett ismert 2013-ban, hogy azt tűzte ki életcéljaként, százezer férfit fogad a testébe. Ania Lisewska úgy tervezte, hogy végighaknizza Lengyelországot, és a különböző lengyel városokban mindenkivel lefekszik. Főállásban, és minden férfira 20 percet szán maximum. Azt nyilatkozta, hogy azért csinálja, mert szereti a szexet, a férfiakat, a szórakozást. Akkor még csak közel háromszáz férfinál járt, azóta a Facebookja szerint szexmaratonon volt Angliában, és tényleg tesz azért, hogy összehozza a 100 000-es rekordot. 2014. júniusban érte el az 5000 főt.