Ant Smith, aki azzal vált ismertté, hogy versbe foglalta, 10 centis a farka, úgy döntött, forradalmat indít. Március 7-én megrendezi a Big Small Penis Partyt, azaz a Nagy Kisfarkú partyt Londonban. 

Ant Smith hirtelen nagyon népszerű lett hasonszőrű társai körében, miután megírta a Shorty című darabját, és előadta. A darab természetesen a kis méretéről szólt, az önvallomása annyira jól sikerült, hogy rengeteget levelet és kérdést kapott. És aztán jött az elhatározás, hogy meglovagolja a sikert, és partyt szervez a kisfarkú tematikával.

Az előadó természetesen ideológiát is tesz forradalmához, mégpedig azt, hogy nem kell szégyellnie senkinek sem a méretét. Ennek valamelyest ellentmond az, hogy a partyra belépő férfiaknak meg kell mondaniuk, mekkora centit viselnek a lábuk közt, e szerint fizetik majd a belépő árát. Ötven pennyt kell fizetniük inchenként, így az igazán kisméretűek valóban fillérekért bulizhatnak. 

A partyt egyébként egy teljesen átlagos londoni éjszakának tervezik, azzal a különbséggel, hogy itt nem kell senkinek szégyellnie a méretét. A bulin nők is lesznek, ők annyi belépőt fizetnek, amekkora szerintük az áhított farokméret. Tehát, ha valamelyik nő beköpi a 20 centit, akkor tejelhet a bejáratnál. 

„Az őszinteség nagyon fontos mind a költészetben, mind a komédiában. Sokat írtam már az életemről, a feleségemről és a barátaimról, aztán rájöttem, hogy szembe kell néznem az őszinteséggel" – mondta Ant Smith a Vice-nak. Ő maga azzal a vallomással állt a nyilvánosság elé, hogy Ant Smithnek hívják, 10 centis a farka, és jól ismeri azt a szégyent, ami a mérettel együttjár. A kisfarkú férfiak pride-ja az első ilyesmi buli Nagy-Britanniában, és nagy valószínűséggel az egész világon.

Brooklynban már évek óta keresik a Legkisebb Farkú brooklyni férfit, bár az a verseny inkább a humorról és a szórakozásról szól, a nyertes pénzt és koronát is hazavihet – emellett az egész környék tudni fogja, hány centis a farka. A verseny utolsó körében egyengatyában parádéznak a férfiak és centizgetik a farkukat a nyilvánosság előtt.