Ha nem jelent fel utána és a hasonló vicces mondatokat mellőzve íme néhány egyértelmű tény, mikor jó valaki biztosan az ágyban – azaz testileg és lelkileg is kielégíti a partnerét. 

A mentális egészséghez hozzátartozik a kielégítő szexuális élet, és ehhez azt is figyelembe kell venni, hogy egyénenként változó a libidó – van, akinek kevesebb, van akinek több szex kell. 

Ha a nemet nemnek is gondolja

 A nem az nem, ez az alapszabály minden szexuális érintkezésben, és ezt a szvingerezők is betartják. Márpedig ha valakiknek, nekik van tapasztalatuk a szexben, érdemes ezt is figyelembe venni azon túl, hogy alapszabály, hogy tisztelje a partnerét. 

Ha figyelmes a másikkal

Azaz önzetlen, nem követeli a saját örömét, és nem siet el semmit. Tényleg odafigyel arra, mi a jó a másiknak.

Ha magabiztos, és helyén van az önképe

A magabiztosság és önbizalom elengedhetetlen a jó szexhez, aki szereti magát,  mást is képes szeretni. Csak azért, hogy a szexből szerezzen önbizalmat, nem érdemes bele se kezdeni, ez ugyanis nem tartós önbizalom és önigazolásnak sem alkalmas hosszú távon.

Ha a partnere sokmindenre igent mond

Legalábbis sokkal kevesebbszer utasít el, mond nemet, vagy talál valami kifogást a szex mellőzésére. Nyitott minden új dologra – és ez kölcsönös.

ha szex után tudja, hogy nem kell megkérdeznie, milyen volt

Egyértelműen érzi, tudja, hogy kielégítette a partnerét – nemcsak testileg (hüvelyösszehúzódások, kipirult arc, lüktető test), hanem lelkileg is. Amikor tudja, hogy a kérdés, jó volt-e, csak elrontaná a szex utáni pihegés pillanatát.