Karen Danczuk világa sokat változott az elmúlt pár hónapban: 2014-ben még csak a brit képviselő, Simon Danczuk fiatal felesége volt, aki szeret magáról csöcsös szelfiket posztolni, majd hirtelen elkezdték azzal támadni, hogy ez a magamutogatás rossz példát mutat a fiataloknak, majd amikor ezt megunta, és elárulta, hogy öt éven keresztül zaklatták szexuálisan, ő lett a nők bántalmazása elleni küzdelem egyik arca.

A magát egyszerűen csak szelfikirálynőként emlegető Danczuk most bejelentette, hogy férjéhez hasonlóan ő is képviselő szeretne lenni, mert szerinte a parlamentnek hozzá hasonló nőkre van szükség ahhoz, hogy kicsit visszatérjen a valóságba – írja a Daily Mail.

A 31 éves politikusfeleség egy rádióműsorban mesélt róla, milyen volt visszaépíteni az életét a molesztálások után, és szerinte ezeket a tapasztalatait is használhatná arra, hogy elérhetőbbnek tűnjenek a politikusok az átlagos nők számára. „Nem sok olyan nő van, aki rokonszenves lehet a többi nő számára. Jelenleg a politikusnőink – és itt nem akarok gonosz lenni, mert nagyon jól végzik a dolgukat – mennyire állnak közel egy átlag nőhöz? Szerintem állhatnának kicsit közelebb is” – fejtette ki véleményét Danczuk.

Bár az interjúban arra is kitértek, hogy a rokonszenves megjelenésen és átlagember imidzsen kívül mit szeretne csinálni Danczuk, de nagyon úgy tűnik, hogy ennyire mélyen még nem ment bele a programba.