168615926 10

Élethű klinikán élik ki magukat a németek

2015.06.08. 09:28

A Vice magazin nézte meg, milyen a drezdai AVS Clinic, ami arról ismert, hogy kiszolgálja az orvosi fétisimádókat, és a szubmisszív hajlamú embereket. A kamu klinika teljesen úgy néz ki, mint egy igazi, csak épp van sötét szoba, klasszikus domina szoba, orvosos szoba, és bőrbe öltözött dominák is sétálgatnak benne. 

Anna Von Sax, a fétisklub egyik dominája mutatja meg a Vice magazinnak, mi micsoda: például a felnőtteknek való pelenkázót és gyerekszobát, a klasszikus domina szobát, ami tele van András-keresztekkel. Ő az, aki bemutatja a klinika nővérkéjét, Eve Dynamite-ot, aki úgy adja be a sóoldatot bárkinek, ahogy az igazi nővérkék a kórházakban. 

A kínzó szobákkal teli klinikának még a weboldaláról is nehezen mondaná meg elsőre bárki, hogy ez tulajdonképpen micsoda. A rövid videóban az is kiderül, hogy a domina szerint mindenféle fétis szexuális cselekmény, még az is, ha egy felnőtt azt kéri, pelenkázzák be. 

A fétis nem más, mint egy testrész vagy egy tárgy gerjesztette nemi vágy. A német speciális klinika nemcsak a fetisisztákat, hanem a szadomazochistákat is kiszolgálja – ez a kettő csak részben fedi egymást. 

Nemcsak Németországban szolgálják ki ennyire speciálisan az átlagostól eltérő szexualitású embereket, hanem Japánban és Kínában is: love hotelek, hello kittys szobák, de még karácsonyi kápolnák is akadnak.