A Youtube tele van szextanácsokkal és oktató videókkal, megnéztük, kik próbálnak meg segíteni másoknak, és hogyan – itthon. A külföldi videóktól eltérően nem ujjazás technikákat vagy nyalás technikákat okítanak, hanem meglepően érdekes, és fontos témákat boncolgatnak szexterapeuták: például a merevedési zavarról, pszichoszexuális fejlődési zavarokról, orgazmus zavarokról. 

Kriston Andrea, Lux Elvira, Molnár Tamás, Rusz Edit, Csides Kata, Soma Mamagésa mind beszélnek a szexről a Youtube-on a saját videóikban. A szexológusok főleg arra hívják fel a figyelmet, hogy ha baj van, érdemes szakember fordulni – de hogy pontosan mikortól van baj, hogy hogyan lehet megtanulni a másik testét úgy szeretni, hogy az neki jó legyen, valahogy hiányzik. 

A szexterapeuták ezek hiányában is nagyon fontos dolgokról beszélnek, például, hogy a nőknek ismerniük kell a saját hüvelyüket, csiklójukat. A férfiaknak pedig meg kell tanulniuk a magömlést kontrollálni. 

Meglepő, de itthon egyetlen egy önjelölt szex coach sincs, aki az ujjazás technikáiról beszélne egy viódeóban. A Youtube hazai videó közt egyáltalán nincsenek tutorial videók a szexről, szex technikákról, de tekintettel arra, hogy mennyire szórakoztató anyagokat készítenek angol nyelven, nagyjából nincs is értelme, ohgy leyen.