Ha nyár, akkor szex, de végül is ez bármilyen évszakra ugyanígy elmondható. A különbség tél és nyár között az, hogy nyáron a hőségben mindenki levetkőzik, többet bulizunk, és egymást váltják a fesztiválok, amikre a legtöbben már január óta készülnek – testileg és anyagilag. Összeszedtünk pár dolgot, amit – a leghülyébb szóval élve – nevezhetünk bakancslistának. 

Szex hajón

Vitorlás, motorcsónak, bármi lehet, ami a vízen úszik, a lényeg, hogy süssön a nap, és vízen legyen a jármű. 

Szex a természetben

Akár egy margitszigeti piknik is szexbe torkollhat, vagy legalább pettingelésbe. A rétek, hegyek, erdők, parkok árnyékos területei akár napközben is tökéletes helyszín lehetnek. 

Szex a tengerparton

A homokos tengerpart romantikusan hangzik, de a valóságban inkább problémás, a sziklás tengerpart nagyobb sziklatömbjei alkalmasabb helyszínnek minősülnek a szexhez. 

Szex a hideg padlón

A lakás, a hotelszoba, a Balaton Soundon a szállás hűvösebb területei is különleges élményt nyújthatnak a nyári melegben: a konyhapadló, a fürdőszoba padlója, de akár 

Szex bárhol, ahol szél van

A szellő az, amire a nyári melegben nagyon vágyunk, és szélben, szellős helyen szexelni a legjobb módja annak, hogy elviseljük a meleget.

+1 minél többet meztelenkedni

A nyár az az évszak, amikor végre lehet úgy viselni a bőrünket, mintha ruha lenne. A pucérkodás nemcsak a bőr szellőzésének tesz jót, hanem a léleknek is – felszabadító érzés például meztelenül úszni egy medencében. Vagy szexelni a medencében.