Egyes párok annyira hangosan élnek nemi életet, hogy kiakasztják a szomszédokat – persze az is lehet, hogy az ő tökéletesnek tűnő szexuális életükre irigyek. Mindenesetre egész jó tippeket ad a Neatorama a kéjes hangokat eltűrni kénytelen  

A jól megfogalmazott, frappáns üzenet a hangosan szexelő párnak elég célratörő lehet, a végeredményt nézve, és még hasznos is. Talán változtatnak azon, hogy nyitott ablaknál csinálják, és talán elkerülhető, hogy az egész környék erről jegyezze meg őket, és még a pékségben is gúnynéven emlegessék őket. Ilyen frappáns levél például az alábbi: 

„Hi, 

remélem, hogy a tegnapi ördögűzés sikeres volt! De.. légyszi, mielőtt ismét csinálnád, gondoskodj arról, hogy ne nyikorogjon az ágyad."

Ha egy ilyen üzenet, amit egy amerikai pár kapott meg, mégse válna be, akkor még mindig van lehetőség finoman jelezni: a Wifi kódok felhasználói nevének változtatásával is lehet üzenni a szomszédoknak. 

Az is megoldhatja a problémát, hogyha a francia bloggerhez hasonlóan veszi a fáradságot, és felveszi a szexhangokat, majd posztolja az internetre. A linket pedig tegye ki a szomszéd ajtajára egy cetlire ráírva, hátha észreveszi magát az illető.