Azzal, hogy Charlie Sheen bevallotta, hogy HIV-pozitív, nem hogy befejeződtek volna a színésszel kapcsolatos pletykák, hanem inkább csak bedurvultak.

A Radar Online például tudni véli, hogy létezik egy videó, amin Charlie Sheen bedrogozva elégít ki orálisan egy másik férfit. Sőt, ők állítólag látták is ezt a videót, ezért annak tartalmát részletezték is:

  • szerintük három 30 másodperces videó készült
  • ezeken Sheen látható, ahogy a kamerába mosolyogva szív cracket
  • majd ezek után elcsábítja a videón látható másik férfit
  • szerintük Sheen és az állítólagos videón szereplő másik férfi pornót néztek együtt, egymást masszírozták, birkóztak, bekapták egymás nemi szerveit, nyaldosták egymást, illetve védekezés nélkül közösültek egymással.

A Radar Online infói szerint a videók Nevada államban készültek még 2011-ben, és a színész egy korábbi perében már előkerültek bizonyítékként. Akkor állítólag azért perelték Sheent, mert herpeszt terjesztett.

Miután a Radar megjelentette a fenti témában a cikket, megkereste őket a már említett perben résztvevő védőügyvéd, Keith Davidson, aki elmondta, hogy

az állítólagos videónak, amiről a Radar cikkez, semmi köze a már említett perhez. És bár abban a perben valóban szerepeltek videós bizonyítékok, azokon a videókon semmi olyasmi nem szerepelt, amint amiről a Radar ír.

Sőt, azokról már nem is írhatna a Radar, mivel a perben bizonyítékként felhasznált videókat már megsemmisítették.

De itt még nincs vége a sztorinak, mert közben előkerült egy másik videó is, amin meg Charlie Sheen exe, Scottine Rossie látható, ahogy eléget minden Sheennel közös fotót, és közben úgy káromkodik, hogy gyakorlatilag az egész videó alatt csak egy egybefüggő sípolást lehet hallani. Viszont amikor nem káromkodik, akkor arról beszél, hogy Sheen megalázta és megverte őt.

Charlie Sheen november 17-én, a Today Show-ban beszélt először nyilvánosan arról, hogy HIV-pozitív. A színész ezzel megerősítette azokat a pletykákat, amik arról szóltak, hogy a rejtélyes Hollywood-i híresség, aki HIV-fertőzött, nem más, mint ő.

Sheen az interjúban arról is beszélt, hogy az elmúlt években dollármilliókat költött arra, hogy lefizesse azokat, akik megtudták az igazságot. A színész nagyjából négy éve kapta meg a diagnózist, miszerint HIV-pozitív, de a megfelelő kezeléseknek köszönhetően

nem AIDS-es.

Nem tudni pontosan, hogy mikor és kitől kaphatta el a fertőzést. Az viszont biztos, hogy többen is beperelték, egyelőre viszont nincs információ arról, hogy pontosan hányan és kik.