Ugye emlékszik még a mély hangú hajléktalanra, akit még 2011-ben kapott fel az internet, vagy a beszívott gyerekre, akiből fogorvos után az apja csinált hülyét. A New York magazin szedte össze, hogy mi történt a hirtelen mémesedett, néha erősen kiröhögött emberekkel. 

David Devore Jr. kicsit elkábult a fogorvos után

A videó 2009-ben került fel a netre, majdnem 132 millióan látták azóta. A fiú most 15 éves, de ha kell, az apja nyilatkozik helyette. 

Nem bántam meg. [...] David most tinédzser, szóval nagyon érzékeny a ránehezedő figyelemre. 

Ó, Miss Dél-Karolina...

 Erre mondták még az Így jártam anyátokban, hogy 

oh, honey.

A 2007-es Miss Teen USA egyik versenyzője kapott egy fogós kérdést, hogy szerinte miért nem tudja minden ötödik amerikai elhelyezni a világtérképen a saját országát. A válasz pedig az volt, hogy az államokon kívül sok embernek nincs térképe:(((( De segíteni kéne nekik. 

Szegény Caite Upton (!) nagyon szerencsétlenül jött ki a helyzetből, szétszedték a butasága és naivitása miatt. Sokáig még a legközelebbi családtagjaival sem tudott erről beszélni, sőt, az öngyilkosság gondolata is foglalkoztatta. 

Voltak nagyon sötét perceim, amikor még az öngyilkosság is átfutott az agyamon. Az, hogy csodálatos családom és barátaim vannak, rengeteget segített. 

A töménytelen rosszindulatú komment miatt ment keresztül egy nehéz időszakon, de elvileg már minden oké. Mégiscsak 8 év telt el a ciki válasz óta. Upton modellkedik, reklámokban szerepel, szóval hű a nevéhez. 

Leave Britney alone!!!!

Chris Crocker 2007-ben állt ki Britney Spears mellett. Sírva kérte, hagyják békén az énekesnőt. Azóta melegpornós képeket rakott ki magáról, legutóbb pedig azért írtunk róla, mert kifejezett csinos lett. Akadt még egy-két próbálkozása, hogy befusson, de igazán sosem sikerült. Annak idején Spears is nemtetszését fejezte ki Crocker stílusával kapcsolatban. 

Az Aranytorkú hajléktalan

Ted Williamsnek érthetően rettentő furcsa és ijesztő volt az a figyelem, ami a videó után körülvette. 2013-ben egy hajléktalanokról szóló dokumentumfilmet narrált, és több reklámhoz adta a hangját. hallgassa újra. 

A túl hevesen jelelő nő

Lydia Callis 2012-ben jelelt egy kicsit hevesen New York volt polgármestere, Michael Bloomberg mögött. Éppen egy sajtótájékoztatót tartottak, de később csak Callis mimikájára, erős testbeszédére emlékezett a többség. A nőt még a Saturday Night Live-ban is parodizálták, de egyáltalán nem örült a gyorsan jött hírnévnek. 

Először el akartam futni és bújni a világ elől. Túl sok figyelem irányult rám. 

Nem sokkal az eset után felmondott, elköltözött, saját céget alapított, és most minden szuper. 

Ezt az igen népszerű 2009-es esküvős videót csak úgy ideszúrjuk még a végére, 91 millióan nézték meg, természetesen a résztvevőkkel nem lett semmi izgalmas, a férj ügyvédként dolgozik.