Nagy-Britannia legtöbb nagyvárosában minden évben a szokásosnál is jobban elszabadul a pokol a karácsony előtti utolsó pénteken, nem történt ez idén sem máshogy – számolt be róla a DailyMail. Bár a legtöbben valószínűleg még csak most ébredeznek a szétcsapódott éjszaka után, de máris fantasztikus fotók láthatók nagyon részeg, illetve szétmindenezett fiatalokról. 

Bár a rendőrség minden évben igyekszik felhívni a lakosság figyelmét arra, hogy lehetőleg csak annyira rúgjanak be, hogy azért valamire emlékezzenek is az éjszakára, illetve a rövidek mellé fogyasszanak jó sok vizet, a mérleg minden évben ugyanaz: utcán bulizó, balhéző, hányó, rosszabb esetben vérző emberek.

A britek amúgy is híresek arról, hogy nemcsak hazájukban, de nyaralóhelyeken is kicsit erősebben tolják meg a bulit, mint kellene, ezekről mi is írtunk már.

A fenti videó mellett ajánlunk még egyet, melyet North Yorkshire rendőrsége készített, hogy felhívja a figyelmet a problémára, melyet a Black Eye Friday okoz. Hátha hasznát veszik önök is így az ünnepek táján.