Nyugi, Magalufon nem állt meg az élet: a spanyol nyaralóhelyről, ahová a fiatal britek berúgni, szexelni, illetve önmagukat szexuálisan megaláztatni jártak, újabb sztorik szivárognak. Nem hiszik el: ezekben is mindenki iszik, dug, vagy nyal.

A Daily Star például arról számol be, hogy néhány fiatal kocsmakörútra indult, pont, ahogy elképzelik: egyik bárból mentek a másikba, és ott mindenféle feladatot kellett teljesíteniük. Ezt a rendezvényt amúgy Rolling Stoned Bar Crawlnak hívják. A harmadik kocsmánál történt a baj: a Chaplin's Barnál egy lánynak nem sikerült teljesítenie a feladatot, úgyhogy meztelenül ráguggoltatták egy vadidegen férfi arcára, tízszer. A program vezetője eközben azzal hergelte a tömeget, hogy ez csak a bemelegítés volt, mert egy másik srác mindjárt jól meg is dugja.

A tizedik guggolásnál a szervező aztán nem engedte felkelni a lányt, ott tartotta egy darabig – amint elengedték, a lány azonnal felöltözött. 

A Mirror pedig egy olyan lány esetéről számol be, aki a tizennyolcadik születésnapját akarta megünnepelni, de eldurvultak a dolgok. Annyira, hogy a buli abban csúcsosodott ki, hogy tizenöt férfi a meztelen melleiről nyalt le tejszínhabot, utána ráittak egy-egy felest, majd beleköpték a lány szájába. Erről is került elő videórészlet, de illusztrációnak a tajvani animátorok videója talán helytállóbb.

Ha még emlékeznek, az első mallorcai botrány júliusban robbant ki, amikor kiszivárgott egy videó arról, ahogy egy fiatal ír turistalány egymás után szop le idegen férfiakat egy üveg olcsó piáért. Aztán egymás után kerültek elő a szexuális cselekményeket felvonultató vetélkedőkről szóló felvételek – végül azok is, amelyek megmutatják, Magalufon az emberek vagy az utcán fetrengenek, annyira részegek, vagy, ha még maradt bennük tettrekészség, az utcán dugnak.