A szelfi még mindig a legfontosabb dolog sokak életében, olyannyira, hogy 2015-re elértünk odáig, hogy a turisták már nem létezhetnek szelfibot nélkül.

Idén a smink nélküli szelfikkel igyekeztek bizonyítani a sztárok a természetes szépségüket, Sarka Kata pedig mindenkit lenyűgözött a bikinis szelfijeivel. Összeszedtük 2015 szelfijeit.

Sarka Kata bikinis szelfijei

Sarka Kata egész nyáron gondoskodott arról, hogy a követőinek bizonyítsa, bárki le tud fogyni, és bárkiből lehet bombázó. A nyarat pedig ennek megfelelően búcsúztatta: aranyszínű, dögös bikiniben szelfizett a gardróbban. 

Smink nélküli szelfik

Arra, hogy ki indította el a hullámot, már senki nem emlékszik, az biztos, hogy egyszer csak ellepte az internetet. A sorba D. Tóth Kriszta és Liptai Claudia is beállt, és megmutatták, mennyire szépek smink nélkül is.

Madonna rémisztő szelfijei

Az egyik legjobb dolog, amit történhetett az interneten, hogy Madonna lezárta az Instagramját. Sajnos csak két hétre, így tovább ijesztgeti a követőit a bizarr szelfijeivel. Mint amilyen ez is.

Kim Kardashian elcseszett szelfije

A szelfizés királynője olyannyira otthon van a témában, hogy még egy szelfikönyvet is kiadott Selfish címen. Csakhogy van, hogy neki sem jön mindig minden össze. Igyekezett ugyanis a Brit Awards színpadán elkészíteni élete egyik fontos szelfijét, csakhogy a képernyőzárat elfelejtette levenni a telefonjáról. 

Testes nők szelfije

Nemcsak a csinos, és tökéletes testű nők mutatták meg magukat, hanem a testes nők is szelfiztek. A zsírpárnákat, a hájat akkor is megszólja sok troll, ha nincs is semmi okuk rá – irigység vagy féltékenység talán. Courtney Mina kapott hideget meleget a bugyis szelfijeiért, volt, aki azt írta, hogy perverz.

Egy Elefánt saját szelfije

Egy kanadai fotós Thaiföldön nyaralt, és szeretett volna közös szelfit készíteni egy elefánttal. Az ormányos kikapta a kezéből a telefont, és ő maga lőtt egy szelfit.