Egy amerikai lány, Courtney Mina elég érdekes kísérlettel próbálta tesztelni, hogyan is állunk a plus-size képekhez. Nem a Sports Illustrated kissé kerek, de erősen photoshopolt modelljeiről van szó, hanem a ténylegesen túlsúlyos nőkről, akik nem szégyellik, hogy hurkás a hasuk. Mina az Instagramjára pakolja a fehérneműs képeit, a DailyDotra pedig megírta, hogyan viszonyulnak hozzá az emberek. 

Hát, elég vegyesen. Mina mindig szégyenlős és frusztrált volt. Nem barátkozott, sosem volt vékony, de a gimi vége felé elhatározta, hogy nem akar a világtól elzárva élni. Dögös fehérneműket vásárolt, és végül eljutott odáig, hogy le is fotózza magát a melltartókban. Az Instagramon már több mint 25 ezren követik, de rengetegen bántják. 

Courtney Mina elmondása szerint háromféle kommentet kap. 

A perverz

Ez elkerülhetetlen, ha valaki arra adja a fejét, hogy kipakolja a melleit. Legyen valaki vékony vagy kövér, a perverzek mindig meg fogják találni. MInával is tennének ezt-azt, de ő nem törődik a dugós, meg faszos kommentekkel. 

A negatív

Ha egy gramm zsír sincs a seggünkön, akkor is találhat rajtunk bárki fogást. Minán pedig akad bőven. Az amerikai lány a cikiző, és az undorító vagy te dagadt bálna típusú kommenteket szépen ignorálja. Már nem tudnak neki olyat mondani, amit ne hallott volna. 

A pozitív

Szerencsére ebből van a legtöbb. Minát sokan biztatják, és egyenesen irigylik a magabiztossága miatt. Tényleg van mit tanulni tőle. Ki meri rakni a narancsbőrös combját, és látszik rajta, hogy boldog, elégedett a formáival. 

Arra mondjuk kíváncsiak lennénk, hogy a joggal utált brit celeb vagy mi, Katie Hopkins mit szólna a kísérlethez. Hopkins ugyanis arról híres, hogy iszonyúan gonosz és fölösleges kommentjeivel bizonyítja be, mennyire sekélyes. Hopkins szerint kövérnek lenni gyakorlatilag bűn. El sem tudja képzelni, hogy lehet valaki boldog és duci egyszerre. A legutóbb Kelly Clarksont találta be, hogy az a háj bizony már nem fogható a terhességére. 

Biztos, hogy Courtney Minára is lenne egy-két megjegyzése, de valószínűleg Mina elengedné a füle mellett, és posztolná tovább a bugyis képeit.