GettyImages-591875634 master

A legszexibb olimpiai sport legjobb dresszei

2016.08.22. 11:14

A legutóbb még a Sziget partizóit nézegettük, de ebben a heti trendben már semmi nem vonta el a figyelmünket az olimpiáról. Persze azt a sportágat szemlézzük, amelyik egyrészt a legszexibb, másrészt a legtágabb teret ad a hölgyeknek a divatozásra: ez a szinkronúszás, ahol néha jobbak a fürdőruhák, mint egy divatbemutatón. És a szinkronúszók jobban is pózolnak, mint a modellek. Hát nézzük.

Japán

Kezdjük a japán csapat úszódresszével, ami azt az ősrégi trükköt alkalmazza, hogy testszín felett vannak a minták, szóval olyan, mintha a lyukacsokból a pucér bőr látszana ki. Hát nem ez a helyzet, meg is lehet nézni a nagyításban, de persze ettől még borzasztóan jó ez a fazon, főleg annak fog tetszeni, aki szereti a neonszíneket és a különböző minták kontrasztját. Fejdísz és neonsmink is van hozzá mellesleg.

Brazília

A házigazdák következnek, és a meztelenség illúziója itt is megvan, egy újabb ravasz trükkel. Itt egy szexi, dekoltált farmerjelmez van az úszódresszre nyomva, amitől úgy néznek ki a versenyzők, mintha a fél mellük kint lenne és tangabugyiban szinkronúsznának, csak az egészre rávettek még egy mellényt meg egy övet. Az USA revütáncosnőit idézik ők, egészen eredeti húzás egy ilyet egy olimpián megkockáztatni.

Egyiptom

Egyiptom csapata ezzel szemben huszárnak öltözött, vagy talán inkább mazsorettnek, kinek mi jut eszébe erről a jelmezről. Vagyis fürdőruháról. A brazilok farmeres dressze az USA-t idézte, erről az egyiptomi úszódresszről meg konkrétan a magyar huszárok is eszébe juthatnak a nézőknek. Nekünk mindenesetre eszünkbe jutottak, akármilyen bizarr dolog is huszárokra gondolni, miközben az ember egyiptomi szinkronúszókat néz.

Ukrajna

A különleges-vicces-tarka dresszek közül elég könnyű kitűnni: elég valami letisztultat és egyszerűt választani, és máris üdítőnek fog hatni a tarka kavalkádban. Az ukránok egy sima fehér dresszt választottak, de egy elég látványos, geometrikus, optikai csalódást okozó minta azért elfoglalja a fürdőruha nagy részét. Számunkra egyértelműen kellemes volt a csalódás.

Kína

Első pillantásra a kínaiak úszódressze is csak egy tarka formakavalkádnak tűnik. De szerintünk van benne rendszer, mi ugyanis felfedeztük, hogy a hölgyek jobb melle alatt mintha egy szem lenne. Ha az tényleg egy szem, akkor az ágyék környékére eső rész szájként és orrként értelmezhető, és amióta ez eszünkbe jutott, azóta miránk két sárkány néz vissza a fenti fotóról. Ön is látja?

Oroszország

Melyik ország szinkronúszói rendelkeznek a legjobb úszódresszel?

 • 1994
  Ukrajna
 • 1525
  Oroszország
 • 534
  Japán
 • 465
  Brazília
 • 354
  Kína
 • 331
  Egyiptom

Nyári olimpián ilyen télies ruházatban nem versenyzett még senki, ezt bármiben lefogadnánk. Az oroszok egyendresszének elején egy nagy, ezüstszínű kereszt vagy csillag látható, és az egész a kék és az ezüst lehető leghidegebb árnyalataiban tündöklik.

Na de a dressz hátulja se semmi, tetoválásokat lehet ilyeneket látni néha: ez a fürdőruha angyalszárnyakat ad viselőjének.

Az egészet egy csillag alakú fejdísz tenné teljesen karácsonyivá, ha a fejdísz a színválasztás ellenére nem nézne ki kicsit úgy, mintha a lányok fejére telepedett volna egy tengeri csillag. Önnek hogy tetszik? Ha végiglapozta a fotókat, szavazzon a kedvencére!