Az Egyesült Államok több államán végigsöprő bohócterrorral már többször foglalkoztunk. A legutóbb hír az volt, hogy a lakosságot változatos módon riogató jelmezesekről számos esetben kiderült, hogy nem is voltak valódiak.

Most viszont Ohio államból érkezett egy hátborzongató videó, ami akció közben örökített meg egy terrorbohócot. Lehet, hogy mégsem totális kamu a jelenség?

Chase Prior és barátja, Patrick Williams a kora reggeli órákban Newark városának közelében indultak futni, amikor valami olyasmit láttak, amire nem egészen voltak felkészülve. Egy függőhídhoz érve figyeltek fel egy bohócnak öltözött figurára, aki éppen az ellenkező irányba sétált. Kettőjük közül Prior volt a bátrabb, az alkalmat megragadva odakiabált neki, hogy kérdője vonja:

„Mi a faszt csinálsz, ember? Reggel fél 8 van, hallottál már erről a szarról? Az emberek kiakadnak tőle.”

  

Kés volt nála

Rögtön kiderült, hogy talán nem volt annyira jó ötlet beszólni a bohócnak, mert az megfordult és meglehetősen vészjósló módon elindult feléjük. Ekkor vették észre, hogy kés van nála. Nem is erőltették tovább a kommunikációt, sarkon fordultak és futásnak eredtek.

Chase Prior a Facebookon részletesebben is kifejtette, hogy mi történt. Posztjából kiderül, hogy a sokkoló élmény előtt pont a rejtélyes bohócészlelésekről diskurált cimborájával.

Lövésünk sem volt, hogy mi vár ránk, amikor futni indultunk. A videó nem túl munkahelybarát a nyelvezetem miatt, amiért elnézést kérek, de egy kicsit megrázott a dolog. Figyeljetek a fickóra vagy a hozzá hasonlókra a környéken, mert akár vicc volt, akár nem, eléggé félelmetes volt.

A több mint húszmilliós nézettségű felvétel hatására sokan óvatosságra intették embertársaikat, mások viszont úgy vélték, hogy kamu az egész. Ön mit gondol?

Vajon igazi volt a késes terrorbohóc?

Via The Daily Mail