Az ember valami humoros-szexi riportot vár kellemes Boogie Nights-utóérzéssel, amikor megnyitja az alábbi oknyomozó riportvideót arról a férfiról, aki már legalább másfél éve haknizik azzal a sztorival, hogy 47 centiméteres eredménnyel övé a világ legnagyobb pénisze.

Az 54 éves, mexikói férfiról, aki erre a címre pályázik, azonban sajnos nem nagyon lehetne vígjátékot forgatni úgy, mint Dirk Digglerről. Az alábbi, egy brit újságíró által készített riport még viszonylag kedélyesen indul, aztán jönnek az egyre szomorúbb és kellemetlenebb részletek, és valószínűleg pár perc után ön is azt fogja kívánni, hogy bár ne kezdett volna bele ebbe az egészbe.

Roberto Esquivel Cabrera egy Saltillo nevű helyen él Mexikóban. Szemmel láthatólag nehezére esik a járás, és ennek fő oka valószínűleg az lehet, hogy a térdéig ér szemlátomást igen súlyos pénisze. Nem csoda, ha az újságírók utána akarnak járni a dolognak, és maga Cabrera is szívesen veszi az érdeklődést, sőt, egy ponton azt mondja, hogy pornóban is szerepelne akár.

De azért a péniszét sehol sem hajlandó kicsomagolni, ami az első nyugtalanító részlet ebben az egész sztoriban. Ha ön látta az Elefántember című filmet, valószínűleg nélkülünk is az eszébe jutott már egy-két jelenet David Lynch remekművéből. Az állítólagos világrekorder pénisz ugyanis folyton rongyokba van bugyolálva – ugyanilyen rongyokból készült az alsónemű is, amit Cabrera visel.

Na de ha az újságírónak nem is mutatja meg, az orvosnál csak levetkőzik, gondolja erre mindenki. Pedig nem, a riporter felkeresi Cabrera urológusát, aki kénytelen volt úgy elkészíteni a CT-t a testrészről, hogy az ugyanúgy be volt bugyolálva, mint ahogy a képeken láthatjuk. A számítógépes felvételről azonban így is kiderül, hogy azért Cabrera pénisze mégsem teszi ki a teljes 46 centimétert: a méret nagy része ugyanis csak bőr. Nyilvánvalóan a férfi maga nyújtotta ki magának, talán a mai napig nyújtja súlyokkal, de közben meg azt nyilatkozta előzőleg, hogy teljesen természetes módon, magától nőtt meg ekkorára. De sajnos itt valószínűleg többről van szó, mint egy kis füllentésről a sztárság kedvéért.

Úgyhogy innen már csak egy ugrás a pszichiáter, aki meg is erősíti, hogy valóban minden jel arra mutat, hogy a férfi valami zavarban, esetleg testképzavarban szenved, hogy kényszeresen nagyobbítja a péniszét. De sajnos ezen kívül sem problémamentes Cabrera élete, a férfi ugyanis egy ideig élt az Egyesült Államokban, ahol büntetett előéletűvé vált és ki is utasították. Többek között 15-16 éves lányoknak mutogatta a farkát az USA-ban, ezért kellett visszatérnie Mexikóba.

Végül a fenti videó riportere is levonja azt a következtetést, hogy Cabreráról sosem lehet megállapítani, hogy mikor mond igazat, az viszont biztos, hogy nagyon sok gonddal küzd az életben. A problémák közül csak az egyik az, hogy ilyen pénisszel nyilván összeegyeztethetetlen a szexuális élet, bár Cabrera a kamerák előtt állítja, hogy egyáltalán nem zavarja, hogy sosem szexel. Felmerül a kérdés, hogy ha soha nem veszi le a kötést a péniszéről, akkor vajon vizeléshez sem?

Ugye, hogy a válaszra most már ön sem kíváncsi, mint ahogy azt sem sajnálja már, hogy nem láthatjuk, hogy igazából mi van a kötés alatt.

Szóval egy marha nagy farok helyett leginkább egy morális dilemmát kaptunk ettől a történettől, ugyanazt, mint ami a legutóbb Shelley Duvall kapcsán merült fel: szabad-e, etikus-e más mentális zavaraiból és lelki nyomorából szórakoztató műsort csinálni? És akkor szabad, ha az illető maga vállalja a szereplést, és láthatóan örül annak, hogy rajta van a világ szeme?

Hm.