Elég gyakori, hogy különböző randiappok üzemeltetői felméréseket készítenek a felhasználók bevonásával. Most a Victoria Milan csinált egy kutatást, hogy kiderítsék, mítosz-e vagy valóság a többszörös orgazmus a nők körében. Egyébként a cégről azt kell tudni, hogy kifejezetten párkapcsolatban élőknek nyújtanak szolgáltatást és 2013-ban azzal váltak országszerte ismertté, hogy a reklámkampányukhoz Orbán Viktor fotóját használták.

De vissza az eredményekhez! A kérdőívet 15 különböző országból, 5971 nő töltötte ki, és kiderült, a többszörös gyönyör a szexuális aktus alatt kifejezetten gyakori. A válaszadók 39.8 százaléka mondta azt, hogy minden szeretkezésnél átéli, 19.5% évente egyszer, 17.3% ritkábban.

Országokra lebontva magasan a spanyolok vezetnek, nekik 94 százalékuk számolt be többszörös orgazmusról. Őket a belgák követik 90 százalékkal és az amerikaiak 89.7 százalékkal. Magyarország nem került be a listába - amit Lengyelország zár 50 százalékkal -, úgyhogy itt most segíthet megállapítani, mennyire gyakori ez a hazai nők körében:

Önnek volt már többszörös orgazmusa?

Ennek ellenére, kiderült az is, hogy a nők szívesebben élveznek el egyszer szex közben, mint többször. Legalábbis 54 százalékuk ezt mondta.

Sőt, a kitöltők kétharmada válaszolt nemmel arra a kérdésre, hogy járna-e pasival csak azért, mert vele át tudja élni ezt az élményt.

A felmérést készítő oldal alapítója, Sigurd Vedal, ezeket az adatokat egyébként azzal magyarázza, hogy felhasználóik vélhetően kísérletezésre nyitott, szexuálisan aktív és felszabadult nők.

Tehát nem elképzelhetetlen, hogy ha monogám kapcsolatban élőket kérdeznének meg ugyanerről, akkor a számok némileg alacsonyabbak leennének, bár így is iránymutatóak. Ha pedig arra is kíváncsi, kiknek van a legtöbb és legkevesebb orgazmusuk, akkor ezt a korábbi cikkünket ajánljuk: