Amióta mindig tizedik ember az Instagramon fitneszmodell vagy edző, különösen könnyű rosszul éreznünk magunkat a bőrünkben. Ám ahogy elszaporodtak a tökéletesnek tűnő testek és életek a közösségi médiában, úgy bukkannak fel egyre többször olyan posztok és emberek, akik az hirdetik: még mindig nem szabad mindent elhinni, amit az interneten látunk. 

Victoria Dariano, aki szintén egy Instás fitnesztréner, most megmutatta, hogy hiába a sokéves sportolás, vagy olyan pontja a testének, ami soha nem fog megváltozni.

Ez pedig  a fenékgödre.

Ha hirtelen nem tudná, hogy ez mit is jelent pontosan, nem kell sokáig a sötétben tapogatóznia, Dariano megmutatta, mire gondol:

A fiatal nő pedig nemcsak posztolta a fotót, hanem egy hosszú levelet is írt ennek a testi adottságának.

Kedves Fenékgödör,

Emlékeszem az első napra, mikor megjelentél. 15 éves voltam akkor, azóta pedig hatalmas negatív hatással voltál az életemre. Azóta sokszor rosszul éreztem magam a bőrömben, miattad.

 - kezdi a levelet a lány, aki ezt követően arról ír, mennyit szenvedett amiatt, hogy bármit csinált, a gödör nem volt hajlandó eltűnni.

Emlékszem, hogy órákon keresztül néztelek a tükörben és nem tudtam rájönni, miért vagy rajtam. Emlékszem, ahogy a megalázottságtól zokogtam, mert más lányokon nem voltál.

- folytatja a gondolatmenetet az edző, aki valójában azért osztotta meg a fenékgödréhez írt hosszú levelét a követőivel, hogy elmondja: mára sikerült elfogadni, hogy az életet együtt fogják leélni.

Végre eljutottam arra pontra, hogy nem hagylak többé nyerni. Nem fogom magam többé rosszul érezni miattad. Nem fogok csak azért nemet mondani egy fürdőruhára vagy leggingsre, mert te ott vagy a fenekemen. Nem takargatlak többé, megbékéltem veled. Elfogadtalak.

- olvasható a különös levélben, amit megjelenése óta több mint nyolcezren lájkoltak és rengetegen kommenteltek. A legtöbb hozzászólás pedig nem a trolloktól érkezett, hanem olyan nőktől, akik úgy érzik, a fitneszedző őszintesége segítségükre van abban, hogy ők is végre elfogadják magukat.

És, miért ne tennék? Hiszen az átlagos testalkat, a narancsbőr és a negyvenkilós modellekénél vastagabb combok, egyáltalán nem jelentik azt, hogy ne lehetne valaki csinos. Sőt! Nézzék csak meg például az indiai színésznőt, Priyanka Choprát bikiniben!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Fenékgödrének írt furcsa levelet ez a dögös fitneszedző

Mert bizonyos testi adottságokat semmilyen diéta vagy sport sem változtat meg.

1 · Jun 16, 2017 08:10pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments