Talán ilyen szinten nem is foglalkoztunk ezzel a témával. Szót ejtettünk már a jövő kotonjáról, arról, hogy kezd terjedni a nemi erőszak egy új formája, illetve volt hír, hogy a Durex piacra dobja a padlizsán ízű óvszert. Arról viszont nem írtunk, hogy a férfiak miért is nem szeretik a fogamzásgátlásnak ezt a módját. Mert az él a köztudatban, hogy ez a pasiknak kényelmetlen, macerás, sőt, SŐT, nem éreznek benne semmit.

A New York Times utánament a dolognak, és egy elég részletes cikkben számol be arról, hogy pontosan mi is a bajuk a férfiaknak az óvszerrel.

A méret a lényeg.

Hát persze. Már megint. A cikk szerint a férfiak egy része azért nem szereti a gumit, mert a standard méretben gyártott óvszer túl kicsi, vagy éppen túl nagy számára. És nem, ha azt hinné, hogy az átlagos péniszmérettel rendelkező fickók nemi szervére tökéletesen passzol az átlagos koton, akkor téved. Az túl nagy az uraknak.

Amíg az átlag óvszer 17 cm hosszú, addig az átlag pénisz 15 cm.

Van magyarázat rá, hogy miért kell az a plusz két centi: hát azért, hogy a kicsit nagyobb farkú pasikra is jó legyen a standard méretű koton.

Van megoldás, mégpedig az egyéni hosszra és átmérőre szabott latex fogamzásgátló. Egy bostoni cég már el is kezdte értékesíteni a 60 különböző méretben gyártott óvszereit.

A téma persze a Redditet is megjárta, ahol volt olyan felhasználó, aki egyértelműen kijelentette, hogy ha jó szexet akar, akkor nem húz gumit. Egy másik kommentelő kiállt még a plusz két centis hosszal megtoldott, lötyögő óvszerek mellett, hogy ez nem egy pár cípő, nem kell 8 órát ebben lenni senkinek.

(New York Times)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Elég kellemetlen ürügy miatt nem szeretnek a pasik óvszert használni

Nem azért, mert nem éreznek benne semmit - a méret a lényeg.

53 · Oct 31, 2017 07:40pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments