Épphogy beléptünk 2018-ba, egyes hozzáértők máris azt firtatják, hogy teljesen fölöslegesen üdvözöljük az új évet, idén úgyis tényleg mind meghalunk. 

Már tavaly is szinte havonta láttak napvilágot olyan elméletek, amelyek a Föld pusztulásának teóriáját próbálták alátámasztani, de a végítélet valamiért mindig elmaradt. A sok elmélet közül az egyik legnépszerűbb a csúnyagonosz Planet X, más néven Nibiru pusztító erejét vallja.

Ennek az amúgy nem létező bolygónak 2017-ben legalább négyszer kellett volna kiirtani az emberiséget (szeptemberben, októberben, novemberben és decemberben), de valamiért csak nem akart összejönni a dolog. Aztán ideig-óráig meg is nyugodhattunk egy kicsit, mert egy Daniel Rothman nevezetű geofizikus professzor adott az emberiségnek még 82 évet.

Most azonban a kényszeres világvége-megjósoló David Meade (aki már többször kimagyarázta, hogy miért nem teljesülnek be a jóslatai) azt állítja, hogy 2018-ban mostmárténylegtökre elér minket az apokalipszis. 

Véleménye szerint a Nibiru az elkövetkező hónapokban egész egyszerűen meg fogja semmisíteni a Földet, ezért ő már neki is kezdett a felkészülésnek. Azt mondja, hatalmas természeti csapásokra és természetfeletti eseményekre kell számítanunk, amelyek a Föld minden pontján katasztrófákat okoznak majd. 

Ennek az egésznek semmi köze a politikához vagy az emberekhez

– mondja, majd hozzáteszi, hogy a Jelenések könyvében ezt már rég megírták, ezért tényként kezelhetjük, hogy a világvége egy eleve elrendeltetett folyamat. Hogy pontosan miként szól a prófécia, egy előző cikkünkben részletesen kifejtettük, szóval ha arról lemaradt, kerüljön erre.

Meade-hez hasonlóan áll a témához egyik tudóstársa, Paul Begley is, aki úgy érzi, hogy a naprendszerünk mostanában olyan erős aktivitást mutat, hogy az csakis a Nibiru eljövetelét vetítheti előre. 

Aszteroidák, meteorok... Ezek mind létező dolgok. Az égboltot egyfajta gravitációs erő rázza. Ráadásul mostanra már sokan el tudják képzelni, hogyan is festhet a Planet X. Egy este alatt három különböző ember is küldött nekem rajzokat az elképzeléseiről. 

Mondjuk, hogy ezeket a rajzokat mi alapján alkották meg, arról nem szól a fáma, de nem is ez a lényeg. Hanem az, ami ezután vár ránk. Begley vallja, hogy jeleket figyelhetünk majd meg a Napban, a Holdban és a csillagokban.

Aztán a nemzetek gyötrődni fognak, és zavarodottá teszi őket az üvöltő, zúgolódó tenger. 

Ennek ellenére a NASA, ahogy eddig, úgy továbbra is tagadja ezeket az elméleteket, szerintük ugyanis, ha a Nibiru létezne, már nekik is látniuk kellett volna. Meade és Begley ennek ellenére nem tágít az elképzelése mellől, és ugyan pontos időpontot még nem tudnak, már alig várják, hogy a jóslatuk beteljesedjen. Bár ha tényleg be fog, aligha tudják majd az emberek orra alá dörgölni, hogy ugye, ők megmondták. 

Forrás: Independent

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
2018-ban is lesz világvége

Tavaly hiába maradt el a világvége vagy tizenötször, a 2018-as év, úgy tűnik, végre tényleg a világ pusztulásának éve lesz. Vagy nem.

208 · Jan 07, 2018 11:39am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments