Január első napjaiban tettük közzé szexjáték-tesztelő felhívásunkat, aminek a lényege az volt, hogy önök jelentkezhettek tesztelőnek, a vagyaim.hu online szexshopból választhattak játékot, amit kipróbálhattak és csak annyit kértünk, hogy osszák meg a tapasztalataikat velünk. Nos, a sorsolás lezárult, a kipróbálás időszaka is véget ért, és megérkeztek a beszámolók, amiket most egy hatrészes sorozatban publikálunk. Most Boldizsár és Kincső álnevű olvasóink levelét olvashatja, akik nem ma kezdték a kísérletezést a szexjátékokkal, és ez alkalommal egy prosztataizgatót teszteltek.

Elöljáróban le kell szögezni, több mint 10 éve élünk már kapcsolatban, ebből több mint 5 éve már együtt lakunk. A szex nálunk a kapcsolat alapköve, anélkül nem működik semmi, ennek megfelelően rengeteg dolgot próbáltunk már ki.

„Mindig nyitottak vagyunk szexuálisan és imádunk új játékszereket beszerezni, amelyeknek száma a szekrényben már bőven 50 darab felett jár. Ennek okán lehetséges, hogy az anális élvezeteket nem csak egyoldalúan, hanem kölcsönösen űzzük. Így esett a választásunk egy Zini Janus prosztataizgatóra.

Volt már dolgunk hasonlóval, de az egy olcsóbb árkategóriájú termék volt, és nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Emiatt gondoltuk, próbáljunk ki most valami prémiumot, hátha számít (a tesztelt eszköz 13.990 forintba kerül - a szerk). Első ránézésre a csomagolása kicsit giccses, a játékszer pedig annak ellenére, hogy elvileg ez a legnagyobb, kifejezetten kicsinek tűnik.

„Kicsomagolva egyből érződik az anyaghasználaton, hogy ez most valami más. A szilikon rész selymes tapintású, a fényes műanyag kar pedig rendkívül masszív érzést kelt. Nincs semmiféle kellemetlen szaga, mint rengeteg más terméknek. Használatba vétel előtt azon tanakodtunk, vajon a hossza rendben lesz -e, vajon görbül-e annyira, hogy megfelelően, a megfelelő ponton fejtse ki hatását. Ráadásul rezegni sem tud, hát hogy lesz ebből bármiféle élvezet?

Azonban az első pillanattól, ahogy a helyére került, szertefoszlott mindenféle kétség. Mintha mérnöki pontossággal alkották volna meg, annyira tudja, hogy hol a helye.

Elsőre rátalál a prosztatára és finoman kényezteti azt. A kar egyik felén levő gömb kényelmesen támaszkodik a gáton, amíg párosunk női tagja a kar másik felén lévő kampóval finoman, majd egyre intenzívebben mozgatni tudja ezt a játékszert. Hogy milyen érzés? Meglepő, felemelő, feledhetetlen. Itt bebizonyosodott számunkra, hogy a fentebb említett olcsó prosztataizgatók semmit nem érnek.

A használatának tárháza végtelen, lehet egyedül, vagy kézimunka közben, vagy akár szex közben is használni. Minden helyzetben nagyon jó élményt nyújt. Akiknek még nem volt része hasonlóban azért, akiknek meg már volt, azoknak azért ajánljuk nagyon

- írják a levelükben, amit egy elég fontos tanáccsal zárnak:

Legyetek bátrak, beszéljetek egymással, merjetek kísérletezni, ne fojtsátok el a vágyaitokat!

Ha kíváncsi a többi tesztelő beszámolójára is, itt megtalálja az írásaikat.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ezt a szexjátékot mintha mérnöki pontossággal alkották volna meg

Kísérletező kedvű és szexuálisan nyitott olvasóink arról írtak nekünk, hogy milyen az együttlét, ha egy prosztatamasszírozót is bevetnek.

8 · Feb 10, 2018 05:51pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments