Január első napjaiban tettük közzé szexjáték-tesztelő felhívásunkat, aminek a lényege az volt, hogy önök jelentkezhettek tesztelőnek, a vagyaim.hu online szexshopból választhattak játékot, amit kipróbálhattak és csak annyit kértünk, hogy osszák meg a tapasztalataikat velünk. Nos, a sorsolás lezárult, a kipróbálás időszaka is véget ért és megérkeztek a beszámolók, amiket most egy hatrészes sorozatban publikálunk. Ebben a cikkben Dóra és Zoltán álnevű olvasóink tapasztalatait olvashatja arról, hogyan működik egy párvibrátor.

Bár a tesztelőink a csomagolással nagyon meg voltak elégedve, a kibontást követően kisebb akadályba ütköztek, ugyanis a játékot először fel kellett tölteni. Mivel ez nagyjából egy órát vett igénybe, volt lehetőségük megismerkedni azzal, hogy milyen lehetőségeket kínál a párvibrátor. Az eszközhöz két kiegészítő van, ahogy írják egy „gömbölyűbb picit rövidebb, a másik pedig egy laposabb, szélesebb” és három funkciót lehet rajta kipróbálni. Működésbe lehet hozni egyszerű gombnyomogatással, de a távirányító döntögetésével és rázogatásával is lehet rezgést generálni.

Ha pedig már páros szexjátékról van szó, Dóra és Zoltán külön-külön is leírták a tapasztalataikat. Így számolt be az élményről a pár női tagja:

„Én tesztelhettem elsőként a vibrátort, összességében kényelmes, könnyen használható, felhelyezése hasonlóan történik, mint egy hagyományos eszközé elsőre pedig sima vibrátorként próbáltuk ki. Majd jött a döntögetős funkció, ami pár percig vicces és izgalmas, viszont hosszú távon a távirányítós személynek fárasztóvá, unalmassá válhat.

Akkor tudom még ezt a funkciót elképzelni, ha valaki késleltetni szeretné az orgazmust és a hölgyet kényezteti csak. Egyébként aktus közben valaki lötyögtesse még a távirányítót is? Nos, térjünk a tárgyra... kiválasztottuk a számunkra megfelelő funkciót elhelyezkedtünk a számunkra kényelmes pozícióba és átadtuk magunkat egymásnak. Összességében elmondhatom, hogy nem különbözött sokban egy hagyományos szeretkezéstől, részemről addig volt intenzív a vibrátor hatása, amíg párom be nem hatolt, onnantól kezdve a legintenzívebb fokozatot is tompán éreztem, viszont őt is csak részben éreztem.”

Adott pluszt az élményhez, de nekem kielégítőbb a vibrátor nélküli együttlét.

- írja Dóra, aki azt is hozzáteszi a lapos kiegészítővel hasonló volt az élmény. Ám mivel alapos tesztelőkről van szó, ha vízálló termékkel kísérleteztek, kipróbálták vízben is. Ez volt a legizgalmasabb a lány beszámolója szerint, bár hozzáteszi, ebben a víznek is szerepe lehetett.

„Úgy gondolom, hogy mindenképpen szórakoztatóbb vele az együttlét, de ha megvan az összhang a két félnél, akkor a párvibrátor nélkül is elérhető ez az állapot.”

És, hogy milyen volt pasi szempontból a párvibrátor? Íme Zoltán beszámolója, aki külön a technikai részre is kitért:

„Nekem, mint technikai kütyü nagyon bejött az elején. Szép, esztétikus, exkluzív kialakítású. Tetszett az ötlet, hogy a gyroscope-os távirányítóval lehet a vibrátort működtetni. Külön jó, hogy a távirányítóban kikapcsolható a rezgés.”

Mikor először kipróbáltuk jó volt, hogy úgy érezhettem, hogy a kezemben az irányítás és ezzel a páromnak jót teszek.

„Aztán mikor már láttam, hogy itt az idő, én is becsatlakoztam, hogy megtapasztaljam a kis játékunkat. Ám ekkor már esetlen volt, hogy arra figyeljek az egyik kezemmel, milyen programot állítok be, majd mikor sikerült egy fix programnál megállni, akkor meg arra, hogyan áll jól a szerkezet.

Sokszor az volt az érzésem, hogy többet foglalkozunk azzal, hogy mi hogy van jól, mint magával a szex élvezetével. Ettől függetlenül nekem bejött a kis kütyü, jó volt kipróbálni, de így utólag lehet, hogy nem venném meg ennyi pénzért magamnak (47.890 Ft – a szerk.). Ami nekem a legjobban bejött az egészben, hogy mikor csak a párom használja, akkor is nálam lehet az irányítás, és látom, hogy jó neki. Ez izgató. Úgy gondolom ez a vibrátor előjátéknak kiváló, néha izgalmasabbá teheti a mindennapokat, de azt nem várhatjuk tőle, hogy jobb legyen a szex élménye.”

Ha kíváncsi a többi tesztelő beszámolójára is, itt megtalálja az írásaikat.