Jövőbeni önmagával készített videót az időutazó férfi

2018.03.17. 09:22

Úgy tűnik, a megszokottnál is jobban pörögnek mostanában az időutazók. Tavaly novemberben bukkant fel Noah, aki akkor azt állította, hogy 2028-ból érkezett, hogy elmondjon pár infót a jövőről. Nem sokkal később Edward állt elő a történetével, aki nemcsak azt mondta, hogy járt az 5000-es években, de egy fotót is mutatott róla. Ez pedig elég magasra tette a lécet Noahnak, de neki sikerült ezt is megugrania, a legújabb róla készült videóban ugyanis azt állítja, 2070-ből érkezett önmagával beszélget.

A felvételt az ApexTV tette közzé, ami az egyik legaktívabb, paranormális jelenségekkel foglalkozó YouTube csatorna. Egyébként az első interjú is náluk jelent meg Noahról. Állításuk szerint a férfi 2070-es verziója maga kereste fel a csatornájukat és az ő ötletük volt, hogy összehozzák a két férfit, akik pedig a találkozás óta biztosak benne, hogy ők tényleg egy ember.

A felvételre fiatal Noah egyébként ez alkalommal 2030-ból érkezett, hogy szemtől szembe kerüljön negyven évvel idősebb önmagával. A videó elkészítése előtt volt is lehetőségük beszélgetni egymással, ami megerősítette Noah 2030-at abban, hogy Noah 2070-nel ők egy test, egy lélek. Kár, hogy azt nem részletezte, hogyan vált ez bizonyossá. A videóban ugyanis ismét ki tér arra, hogy menekül az amerikai kormány elől, így bizonyos információkat titokban kell tartania, de annyi elárult, hogy öreg Noah olyan dolgokat idézett fel az életükből, amiket igazán csak ők tudhatnak.

1.png
Fotó: YouTube

A közös interjújukból az is kiderült, hogy nem kell amiatt aggódni, hogy a találkozásuk megkavarná az idősíkokat és befolyásolná a jövőt, 2070 Noah ugyanis elmondta, speciális mikrocsipekkel biztosítják azt, hogy semmi olyat ne mondjon, ami zavart okozhatna a rendszerben és visszafordíthatatlan következményei lennének. De szerencsére pár dolgot mégiscsak kikotyogott:

  • Például azt, hogy a mikrocsipek bizonyos helyeken az uralmat is átveszik. Kis noszogatásra azt is kibökte, hogy ez Japánban következik be, ahol 2070-ben már több az ember mind a robot, utóbbiak pedig - mint bármilyen magára valamit is adó sci-fiben - az emberek ellen fordulnak.
  • Ezen kívül azt is elmondta, hogy 52 év múlva ismét hatalmas háború lesz, amit ugyan a földön vívnak majd, de az űrből irányítják.

Ezek után az interjút készítő riporterben már csak egy kérdés maradt: honnan tudhatják biztosra, hogy nem az FBI, CIA vagy a kormány embere? Noah 2070-nek erre is megdönthetetlen válasza volt, azt mondta, ha állami feladatot végezne, akkor nem beszélgetne a kamera előtt fiatal Noahval, hanem visszavinné a saját idejébe. Ebbe pedig tényleg nehéz lenne belekötni.

Ha ennyi nem volt elég önnek Noah és Noah találkozásából, akkor a teljes videót itt meg is nézheti: