35 év házasság után válik a feleségétől az a marokkói férfi, aki csak mostanában tudta meg magáról, hogy nemzőképtelen. Ez pedig azért különösen kellemetlen az ő esetében, mert egészen mostanáig azt hitte, hogy a kilenc gyereknek, akiket a felségével nevelnek, ő a biológiai apja.

A férfi egyébként egy rutinvizsgálaton tudta meg, hogy már nagyon fiatal kora óta steril. Az urológusnál tett látogatás során ugyanis az orvosnak feltűnt egy kis méretű ciszta a páciense egyik heréjén, amiről kiderült, hogy a férfi emlékei szerint mindig is ott volt. A doktor a biztonság kedvéért elvégeztetett néhány tesztet, amiből kiderült, hogy a kinövés bár nem veszélyezteti a férfi egészségét, mégis nemzőképtelenné tette.

Ezt követően a kilencgyerekes apa azonnal beadta a válókeresetet, ezzel egyidejűleg pedig a bírósági szakértőket is megkérte arra, hogy ellenőrizzék az urológus eredményeit. Mint kiderült az orvos nem tévedett, a férfi valóban egész felnőtt életében steril volt, így egészen biztos, hogy egyetlen gyerekének sem lehet a biológiai apja.

Mivel pedig a megcsalás nagyon komoly bűnnek számít Marokkóban, a férfi felesége akár többéves börtönbüntetésre is számíthat a hűtlensége miatt.

Forrás: Oddity Central