A 48 éves Heather Webb négy éve háborúban áll a szomszédaival, akik nem bírják elviselni az éneklését. A vele egy házban lakók ugyanis azt mondják, az asszonynak olyan hangja van, mint egy fuldokló macskának és ráadásul nagyon hangosan gyakorolja a dalolászást. Miután pedig szép szóval nem sikerült Webbet megkérni arra, hogy ne énekeljen ekkora hangerővel, a szomszédok feljelentést tettek.

Először 2014-ben érkezett panasz a hatóságokhoz Webb miatt, aki akkor a helyi önkormányzattól csak egy figyelmeztetést kapott. Nem is érdekelte különösebben a dolog, folytatta - ahogy egy szomszéd fogalmazott - a vernyákolást, így pedig 2016-ban a lakók ismét a hatóságokhoz fordultak és az ügy végre eljutott a bíróságra is.

Közel két évet kellett várni az ítéletre, de a szomszédoknak megérte, a bíró ugyanis 24 hónapra jogilag eltiltotta Webbet attól, hogy úgy viselkedjen, ami másokat zavar. Azaz minden zajkeltéstől, legyen az éneklés, zenehallgatás vagy bármilyen olyan hang kiadása, amit hallani lehet az otthonán kívül.

Az asszonynak azonban nem sikerült betartania a végzést, a szomszédai háromszor is hallották énekelni, mióta a bíró ettől eltiltotta. Egyikük bizonyítékot is készített erről, felvette a kornyikálást a telefonjával. Miután pedig a hatóságok megállapították, hogy Webb valóban megszegte a bírói végzést, elfogatóparancsot adtak ki ellene.

Forrás: Oddity Central

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Jogilag eltiltották az énekléstől, mert fuldokló macska hangja van

Éveken keresztül terrorizálta a szomszédait egy asszony az éneklésével. Végül a bíróságra került az ügy.

64 · May 13, 2018 11:04am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments