Ha úgy gondolta, hogy ma már tényleg bárkibőlbármivel lehet YouTube-sztár, akkor veregesse meg a vállát: igaza volt. Utána pedig sírhat egy sort azon, hogy a most következő hiánypótló ötlet sem önnek jutott eszébe. Ugyanis, amit egy dél-koreai srác megvalósított fájdalmasan egyszerű, mégis úgy tűnik, hogy hatalmas igény rá.

A recept pedig nem több annál, hogy a fiú azt veszi videóra, ahogy tanul.

Igen, a Bot-No-Jam (magyarul nagyjából: egy nem szórakoztató robot) nevű vlogger azzal szerezett magának már 332 ezer (!) feliratkozót, hogy semmi más nem csinál, csak leül az asztalához a vizsgáira tanulni, ezt pedig élőzi. A felvételek, amiktől még Tarr Béla is megnyalná mind a tíz ujját, tényleg mindössze annyiból állnak, hogy a srác teljes némaságban olvasgatja a tankönyveit és néha irkál beléjük. A videókba fektetett energia pedig szinte a nullával egyenlő, hiszen az elején beindítja a felvételt, majd a végén leállítja. Ez pedig általában minimum hat, de inkább hét órás, vágatlan filmeket eredményez. Szerencsére a kezdő rajongók számára, kapudrogként, vannak azért másfél-kétórás verziók is. Itt van egy:

A srác 2017-ben töltötte fel az első tanulós videóját, ám aktívan csak 2018 áprilisától posztol (mióta a rendőrakadémián a záróvizsgájára tanul). Ennyi idő pedig elég volt ahhoz, hogy több százezres rajongótábort gyűjtsön össze, naponta ezrek érkeznek a csatornájára új feliratkozóként. A legelkötelezettebb nézői pedig nemcsak YouTube-on követik figyelemmel az őrült izgalmakat, de rajongói oldalakat is létrehoztak. A Everything about ‘Bot-No-Jam (mindent Bot-No-Jamról) Twitter fióknak például közel 4200 követője van, pedig azon sem történik szinte semmi más, mint hogy a videókból posztolnak rá képeket és gifeket.

Az egyelőre rejtély, hogy a srác hogyan és miért állt elő ezzel az ötlettel, ahogy az sem teljesen világos, hogy miben rejlik a sikere. Vannak rajongók akik azt mondják azért nézik, mert olyan jó pasi, de volt olyan is, aki azt írta az egyik felvételhez, hogy soha nem látott még ennyire érdekes videót. Ez a komment több mint 4000 ezer lájkot kapott.

A srác pedig meg is hálálja a rajongóinak a tőluk kapott sok szeretet,  azzal hogy nagyon ritkán a tanulós videókon felül, olyanokat is megoszt, amiből kiderül, hogy mit csinál, mikor nem éppen a könyvei felett görnyed. Így már olyan intim infók is kiderültek róla, hogy egy átlagos nap során szokott enni, inni és fogat mosni.

Forrás: Korea Heard

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A világ egyik legunalmasabb dolgával lett hatalmas YouTube-sztár egy koreai srác

A fiú konkrétan azt videózza, ahogy tanul, az internetezők pedig megőrülnek érte.

234 · Jul 01, 2018 09:06am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments